انواع تزیین کیک خانگی با ژله و شکلات و بدون خامه 97 و 2018
انواع تزیین کیک خانگی : اکثر خانم های خانه دار علاقه زیادی به پختن کیک های خانگی شکلاتی و قهوه ای و میوه ای و … دارند، اگر شما هم جزو این دسته از خانم های خوش سلیقه هستید ایران بانو را در این مطلب خوشمزه همراهی کنید. در این بخش از آسپزی وبسایت ایران … نوشته انواع تزیین کیک خانگی با ژله و شکلات و بدون خامه 97 و 2018 اولین بار در پورتال...
انواع تزیین کیک خانگی
اکثر خانم های خانه دار علاقه زیادی به پختن کیک های خانگی شکلاتی و قهوه ای و میوه ای و … دارند، اگر شما هم جزو این دسته از خانم های خوش سلیقه هستید ایران بانو را در این مطلب خوشمزه همراهی کنید. در این بخش از آسپزی وبسایت ایران بانو، تصاویری زیبا از تزیین انواع کیک خانگی را برای شما گرد آوری کرده ایم.
دلایل خراب شدن کیک خانگی را بخوانید
تزیین کیک مستطیلی با خامه ,تزیین کیک بدون خامه ,تزیین کیک پرتقالی
تزیین کیک با خامه و ژله
تزیین کیک تولد در خانه
تزیین کیک خامه ای
آموزش تزیین کیک با خامه
تزیین کیک خانگی بدون خامه
دیزاین کیک شکلاتی
تزیین کیک با خامه فرم گرفته
چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
۱. مقدار چربی کیک کم بوده است.
۲. مقدار شکر کیک کم بوده است.
۳. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
۴. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
۵. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
۶. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شل بوده است.
۷. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
۸. کیک داغ و سریع از قالب خارج شده است.
تزیین کیک خانگی بدون خامه
تزیین کیک خیلی ساده
دیزاین کیک با اجیل
تزیین کیک خیلی ساده
تزیین کیک خیلی ساده با خامه و شکلات
تزیین ساده کیک با میوه
طرز تهیه کیک ساده خانگی :
مواد لازم
▪️ تخممرغ ۶ عدد .
▪️شکر ۱/۵ لیوان .
▪️ روغن مایع نصف لیوان .
▪️ شیر ۱ لیوان .
▪️ آرد ۴ لیوان .
▪️ بگین پودر ۲ قاشق مربا خوری
?طرزتهیه
⭕️زرده و سفیده تخممرغ را جداگانه میزنیم بعد وانیل وشکر را اضافه کرده حدودا ۵ دقیقه با همزن برقی مخلوط میکنیم تا زرده بصورت کرم رنگ وکشدار شود .
⭕️سپس روغن را ریخته قاطی میکنیم بعد شیر را اضافه کنید همه مواد را با مخلوط کرده ودر این مرحله آرد و بگین پودر را که ۳ بار الک کردیم رو در ۳ وعده به مایع کیک اضافه میکنیم وبصورت دورانی آرد را هم میزنیم ودر مرحله آخر سفیده تخممرغ را با همزن برقی ب قدری میزنید که وقتی کاسه را بر میگردانید از کاسه بیرون نریزد مایه کیک را داخل قالب میریزیم بعد از پختن و سرد شدن کیک آن را بطور دلخواه تزیین کنید