طرز تهیه مربا توت فرنگی
منبع خبر /
انواع ترشی و مربا /
24-02-1397
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست و رنگ بینظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک میکند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توتفرنگیهای تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین انواع مرباهاست و رنگ
بینظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک میکند.حتما باید برای تهیه این
مربای خوشمزه، هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توتفرنگیهای تازه و
سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.
مواد لازم:
توت فرنگی ۱ کیلوگرم شکر ۱ کیلوگرم آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری هل ۳ عدد گلاب ۲ قاشق غذا خوریطرز تهیه:
ابتدا توت فرنگی ها را از مواد اضافی و برگ و کلاهک پاک کنید و بعد آنها را خوب با آب سرد بشویید و بعد نصف کرده و داخل ظرف در داری یک لایه بپچینید و رویش شکر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این کار را ادامه دهید سپس آن را ۲۴ساعت داخل یخچال قرار دهید به طوری که درپوش داشته باشد . بعد از آنکه زمان ذکر شده طی شد و توت فرنگی آب انداخت آن را داخل قابلمه ریخته و گلاب و هل را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید .وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.