دسر طالبی؛ دسرخوشمزه بهار و تابستان
این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
این روزها که فصل طالبی است میتوانید این دسر خوشمزه را با طالبی تهیه
کرده و سفره های شام و افطار را با آن زیبا کنید. این دسر خوشمزه با پوره
طالبی و پودر ژلاتین تهیه میشود.
زمان تهیه: 30 دقیقه
زمان پخت: 12 دقیقه
مواد لازم
طالبی متوسط 1 عدد پودر ژلاتین (+ 1 ق چ) ۲ قاشق سوپ خوری خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه شکر ۴ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
طالبی را شسته و گوشت میوه را از پوست و تخمها جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم از مخلوطکن یا غذاساز می توان استفاده کرد و هم می توان طالبی را با رنده ریز رنده کرد. پوره طالبی را در قابلمهای ریخته، با شکر مخلوط کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره میوه گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. دائم مخلوط را هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد. حالا خامه را اضافه کرده، هم بزنید تا خوب با مواد حل شده و یکدست شود. قالب مورد نظر را کمی خیس کرده و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغههای یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون آورده و دسر را در قالب بریزید. دسر را در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، در ظرف موردنظر برگردانده و سرو کنید.