تزیین فرنی برای سفره افطار
تزیین فرنی برای سفره افطار : تزیینات بسیار زیبایی از فرنی را قرار داده ایم که میتوانید با ایده گرفتن از این نمونه ها سفره های رنگین و زیبایی داشته باشید فیلم آموزش طرز تهیه فرنی اصفهان با نشاسته تزیین فرنی و شیر برنج, تزیین فرنی با گل محمدی,عکس تزیین شیربرنج تزیین فرنی با دارچین,تزیین … نوشته تزیین فرنی برای سفره افطار اولین بار در...
تزیین فرنی برای سفره افطار
تزیین فرنی دو رنگ
تزیین فرنی بستنی
تزیین فرنی با کاکائو
مدل تزیین فرنی
شیوه تزیین فرنی
تزیین فرنی,تزیین فرنی با ژله
طرز تهیه فرنی با آرد سفید,فرنی زعفرانی
فرنی سه رنگ
فرنی با نشاسته,طرز تهیه فرنی برای نوزاد
تزیین فرنی برای کودکان
تزیین فرنی با دارچین
تزیین فرنی مجلسی
تزیین فرنی زعفرانی
تزیین فرنی قالبی
تزیین فرنی دو رنگ
تزیین فرنی افطار
انواع مدلهای تزیین فرنی
فرنی زعفرانی
تزیین روی فرنی
طرز تهیه فرنی اصفهان,خواص فرنی
دسر فرنی با انبه مخصوص ماه رمضان :
انبه یک میوه پر کالری و انرژی بخش است. امسال هم که ماه رمضان با فصل انبه همزمان شده است. کافی است مقداری انبه تازه از بازار تهیه کنید تا یک دسر متفاوت و مقوی برای ماه رمضان داشته باشید. طرز تهیه این دسر، شباهت زیادی به فرنی دارد.
✏️مواد لازم:
انبه؛ یک عدد متوسط
شیر؛ دو لیوان
آرد نشاسته؛ یک قاشق سوپ خوری
آرد برنج؛ سه قاشق سوپخوری
شکر؛ یک دوم پیمانه
گلاب؛ یک قاشق سوپخوری
خامه؛ دو قاشق سوپخوری
کره؛ یک چهارم قالب ۱۰۰گرمی
طرزتهیه:
آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنید. هنگامی که شیر گرم ]گرم نه جوش[ شد، شکر را هم به آن اضافه کنید. حالا صبر کنید تا شیر بجوش بیاید. شکر را هم اضافه کنید.
بعد از حل شدن شکر، گلاب را هم کم کم اضافه کنید و بگذارید تا مواد فرنی غلیظ شود.
ترکیب به دست آمده را که حالا مقداری غلیظ شده است، از روی حرارت بردارید و کره را هم به آن اضافه کنید.
حالا نوبت انبه رسیده است. بهترین راه برای استفاده از انبه این است که قبل از اینکه پوست آن را بکنید، از وسط یک برش افقی بزنید، یک نیمه انبه را آنقدر با دست بچرخانید تا از هسته جدا شود. پوست انبه را بگیرید و با قاشق کوچک، داخل آن را جدا کرده و در مخلوط کن بریزید. آن را میکس کنید تا کاملا حالت پوره پیدا کند.
پوره انبه و خامه را به ترکیب آماده ]یا همان فرنی خنک شده[ اضافه کنید. آن را در ظرف بریزید. به مدت یک تا دو ساعت آن را در یخچال بگذارید تا کاملا صفت یا به اصطلاح بسته شود. دسر انبه شما آماده میل کردن است.