22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟


22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟ درون گرایی : (Introversion) تعریف نظری : ویژگی خُلقی است که با دیدگاه درونی ذهنی همراه بوده و فرد دورن گراآمادگی بیشتری برای خود داری و تسلط بر نفس از خود نشان می‌دهد. این افراد کمتر تمایل به حضور در جمع دارند و و … نوشته 22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟ اولین بار در...

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

درون گرایی : (Introversion)

تعریف نظری :

ویژگی خُلقی است که با دیدگاه درونی ذهنی همراه بوده و فرد دورن گراآمادگی بیشتری برای خود داری و تسلط بر نفس از خود نشان می‌دهد. این افراد کمتر تمایل به حضور در جمع دارند و و بیشتر دقت خود را به مطالعه و فعالیت های ذهنی انفرادی می‌گذرانند.

آیا فکر میکنید که شما می‌توانید یک فرد درونگرا را در میان یک جمعیت شناسایی کنید؟ دوباره فکر کنید. اگرچه این باور کلیشه‌ای وجود دارد که افراد درونگرا اشخاصی هستند که در مهمانی‌ها به تنهایی در کنار میز غذا ایستاده است یا با تلفن همراه خود سرگرم شده است اما حتی فردی که از نظر اجتماعی هم بسیار فعال و پویا به نظر می‌رسد نیز می‌تواند شخصیت درونگرا داشته باشد.

سوفیا دمبلینگ، نویسنده کتاب ” درونگرایی: داشتن یک زندگی آرام در جهانی شلوغ ” می‌گوید: ” شناسایی یک فرد درونگرا می‌تواند حتی سخت تر از پیدا کردن والدو باشد. عده زیادی از افراد درونگرا می‌توانند طوری رفتار کنند که یک آدم برونگرا به نظر برسند”.

معمولا افراد از درونگرا بودن خود آگاهی ندارند- به‌ویژه اگر افرادی خجالتی نباشند- زیرا ممکن است به این موضوع پی نبرده باشند که درونگرا بودن چیزی بیش از به تنهایی سپری کردن وقت و زمان است. درعوض، شاید بهتر باشد که این افراد این حقیقت را کشف کنند که آیا آنها از بودن با دیگران – حتی خوش گذرانی با دوستان و نزدیکان خود- انرژی از دست می‌دهند یا انرژی به‌دست می‌آورند.

مارتین اولسن لانی- روان درمانگر و نویسنده کتاب ” فواید درونگرا بودن” – می‌گوید: ” درونگرایی یک طبیعت و خلق و خوی اصلی است و به این ترتیب بعد اجتماعی – که انسان‌ها بر آن تمرکز می‌کنند- درواقع بخش کوچکی از درونگرا بودن است. درونگرایی هرچیزی را در زندگی شما تحت تاثیر قرار می‌دهد “.

علی رغم بحث‌ها و گفت‌وگوهای بسیار زیادی که پیرامون درونگرایی انجام می‌شود، درونگرایی اغلب یکی از ویژگی‌های شخصیتی است که درک و تفسیر نادرستی از آن به‌وجود می‌آید. اخیرا در سال ۲۰۱۰، موسسه روان درمانی امریکا حتی ” شخصیت درونگرا” را به عنوان یک اختلال شخصیتی معرفی کرد و آن را در فهرست ” راهنمای تشخیصی و آماری اختلال‌های روانی ” قرار داد. این کتابچه راهنما برای شناسایی بیماری‌های ذهنی و روانی به کار می‌رود.

اما امروزه افراد درونگرا بیشتر و بیشتر در مورد مفهوم واقعی ” درونگرا بودن و شخصیت‌های ساکت و آرام” صحبت می‌کنند. آیا مطمئن نیستید که شما فردی درونگرا هستید یا برونگرا؟ این ۲۳ نشانه درونگرایی را بخوانید و ببینید که کدام یک از آنها را در خودتان پیدا می‌کنید.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۱. صحبت کردن در مورد موضوعات بی‌اهمیت را آزاردهنده می‌دانید

افراد درونگرا معروف به افرادی هستند که از حرف زدن در مورد مسائل بی‌اهمیت و پیش پا افتاده واهمه دارند. صحبت کردن در مورد چنین موضوعاتی آنها را مضطرب می‌کند یا حداقل موجب ناراحتی آنها می‌شود. برای بسیاری از افراد درونگرا، غیبت کردن می‌تواند نوعی احساس دورویی و عدم صداقت را به همراه داشته باشد.

در اینجا یک نکته باید شفاف شود: علت تنفر و دوری افراد درونگرا از گفت‌وگوهای بی‌اساس پیرامون موضوعات پیش پا افتاده و بی‌اهمیت به دلیل تنفر آنها از دیگران نیست بلکه آنها ازحصار و مانعی که توسط این قبیل گفت‌وگوها بین انسان‌ها به‌وجود می‌آید ناراضی هستند و از آن دوری می‌کنند.

۲. اگرچه شما به مهمانی می‌روید اما هدفتان دیدن افراد حاضر در آنجا نیست

اگر شما فردی درونگرا باشید، شاید برخی اوقات از رفتن به مهمانی لذت ببرید اما احتمالا دلیل شما برای رفتن به مهمانی این نیست که از دیدن افراد حاضر در آنجا هیجان زده هستید. بیشتر افراد درونگرا ترجیح می‌دهند که در مهمانی‌ها با افرادی وقت بگذرانند که آنها را می‌شناسند و با آنها احساس راحتی می‌کنند. این که شما بطور تصادفی فرد جدیدی را ملاقات کنید که بتوانید با او ارتباط برقرار کنید بسیار عالی و شگفت‌انگیز است اما کمتر پیش می‌آید که هدف یک فرد درونگرا از رفتن به جشن یا میهمانی دیدن دیگران باشد.

۳. اغلب در میان جمع احساس تنهایی را تجربه می‌کنید

آیا تا کنون در یک برنامه دورهمی اجتماعی و فعالیت‌های گروهی – حتی در میان افرادی که آنها را می‌شناسید- احساس غربت یا تنها بودن را تجربه کرده اید؟

اگر در میان جمع احساس تنهایی می‌کنید پس احتمالا شما فردی درونگرا هستید. افراد درونگرا افرادی هستند که دوستانشان یا فعالیت‌های پیشنهادی، هدایت جمع را به‌دست بگیرند و کمتر پیش می‌آید که برنامه‌های خود را در جمع اجرا کنند.

۴. گفت‌وگوهای پیش پاافتاده و بی‌اهمیت، احساس حقه باز بودن و تصنعی بودن را در شما به‌وجود می‌آورد

صحبت کردن در مورد مسائل جزئی و کم اهمیت با هدف رساندن فرد به مقصود خودش می‌تواند به‌ویژه برای افراد درونگرا احساس دورویی و عدم صداقت و صمیمیت را به‌وجود آورد. افراد درونگرا آرزومند اصالت و صداقت در تعاملات خود هستند.

تعاملاتی ساختگی با هدف رسیدن به مقصود نهایی فرد اگر با استفاده از روش هایی استرس زا انجام شود قطعا نتیجه‌ای جز استرس نخواهد داشت. توصیه می‌شود که افراد درونگرا بجای حضور در گروه‌ها و اجتماعات بزرگ، در گروه‌های کوچک به چنین تعاملاتی بپردازند.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۵. شور و اشتیاق زیادی به مفاهیم عمیق دارید

آیا شما هم اشتیاق و علاقه شدیدی به بحث‌های فلسفی و عشقی فراوان به کتاب‌ها و فیلم‌های تامل برانگیز دارید؟ اگر چنین است پس شما درونگرای کتابی هستید. افراد درونگرا دوست دارند که به عمق بروند و در اعماق سفر کنند.

۶. ذهن شما به راحتی پریشان و منحرف می‌شود

درحالیکه افراد برونگرا وقتی کار زیادی برای انجام دادن نداشته باشند به راحتی خسته و کلافه می‌شوند، افراد درونگرا درست از مشکلی مخالف آن رنج می‌برند. افراد درونگرا به راحتی پریشان و آشفته می‌شوند و با کوچکترین محرکی در شرایط و محیط غرق می‌شوند.

دیده شده است که افراد برونگرا در مقایسه با افراد درونگرا از انجام کارهای یکنواخت بیشتر خسته می‌شوند. شاید علت چنین پدیده‌ای را بتوان میل و اشتیاق شدید آنها به سطوح بالایی از محرک‌ها دانست. در مقابل، افراد درونگرا راحت تر از افراد برونگرا مضطرب و پریشان می‌شوند و باین ترتیب محیط‌های نسبتا یکنواخت و عاری از محرک را ترجیح می‌دهند.

۷. تنها و بیکارماندن‌های احتمالی در خانه برایتان خوشایند است

یکی از اساسی‌ترین ویژگی‌های افراد درونگرا این است که آنها به زمانی برای شارژ مجدد باتری خود نیاز دارند. اگرچه تنها ماندن در خانه و نوشیدن چای و خواندن روزنامه ممکن است یک فرد برونگرا را خسته و کلافه کند اما از نظر یک فرد درونگرا چنین مواقعی لازم و رضایت بخش هستند.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۸. استرس سخنرانی در برابر ۵۰۰ نفر برای شما کمتر از استرس معاشرت با این ۵۰۰ نفر بعد از پایان سخنرانی است

افراد درونگرا می‌توانند به رهبران و سخنرانان بی‌نظیری تبدیل شوند. اگرچه این باور عمومی غلط وجود دارد که افراد درونگرا افرادی به شدت خجالتی هستند اما آنها لزوما از سخنرانی کردن خجالت نمی‌کشند. مجریانی مثل لیدی گاگا، کریستینا آگیلرا و اما واتسون همگی افرادی درونگرا هستند و برآورد شده است که ۴۰% از مدیرعامل‌ها نیز از شخصیتی درونگرا برخوردار هستند. از طرف دیگر، دیدار با گروه‌های بزرگی از افراد و معاشرت فردی و جداگانه با آنها می‌تواند یکی از چالش‌های افراد درونگرا باشد.

۹. در مترو آخرین صندلی یک ردیف را به صندلی خالی در وسط ردیف ترجیح می‌دهید

درونگرایان در هر جای ممکن از محاصره شدن توسط افراد پیرامون خود جلوگیری می‌کنند. این افراد جایی را برای نشستن انتخاب می‌کنند که درصورت لزوم بتوانند به راحتی آنجا را ترک کنند. یک فرد درونگرا در سالن تئاتر صندلی‌های راهرو یا صندلی‌های پشتی را ترجیح می‌دهد.

۱۰. پس از یک فعالیت طولانی مدت شما خاموش و بی‌انرژی می‌شوید

آیا شما هم درپایان گذراندن یک روز طولانی بیرون از خانه و انجام فعالیت‌های طولانی خسته و بی‌انرژی می‌شوید؟ احتمالا به این دلیل است که سعی در حفظ انرژی دارید. هرکاری که فرد درونگرا در دنیای بیرونی انجام می‌دهد موجب صرف انرژی در او می‌شود و پس از آن نیاز دارد که در مکانی خلوت مستقر شده و انرژی‌های از دست رفته خود را احیا کند.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۱۱. با یک فرد برونگرا دوست هستید

درست است که می‌گویند قطب‌های مخالف یکدیگر را جذب می‌کنند و به این ترتیب افراد درونگرا معمولا به سمت افرادی برونگرا جذب می‌شوند که آنها را تشویق به خوشگذرانی و زیاد جدی نگرفتن خودشان می‌کنند.

۱۲. بجای اینکه هرکاری انجام بدهید ترجیح می‌دهید که در یک حوزه حرفه‌ای شوید

مسیرهای مغزی مورد استفاده در افراد درونگرا به شکلی است که آنها را قادر می‌سازد که برای مدت زمانی به چیزی فکر کنند و روی آن متمرکز شوند. به همین ترتیب این افراد به مطالعات شدید و توسعه تخصص‌های خود علاقمند هستند.

۱۳. شما به‌صورت فعالانه از هرگونه نمایشی که مشارکت مخاطب را به همراه داشته باشد اجتناب می‌کنید

به این علت که آیا اصلا چیزی وحشتناک تر از این هم برایتان وجود دارد؟

۱۴. بعضی روزها به‌جای جواب دادن به تماس‌ها، فقط صفحه موبایل‌تان را نگاه می‌کنید تا تماس قطع شود – حتی تماس‌های دوستانتان

ممکن است که حتی به تماس تلفنی افرادی که آنها را دوست دارید هم پاسخ ندهید اما به محض اینکه آمادگی ذهنی را به‌دست آوردید و انرژی لازم برای مکالمه را جمع کردید با آنها تماس می‌گیرید.

اینجور افراد اگر دوستشان ناگهان از آسمان بر سرشان نازل نشود حتی طرفدار یک مکالمه تلفنی طولانی و جذاب با یک دوست هم هستند.

۱۵. به جزییاتی توجه می‌کنید که دیگران به آنها توجه نمی‌کنند

یکی از ویژگی‌های مثبت غرق شدن در محرک‌های بسیار زیاد این است که افراد درونگرا اغلب چشمانی تیز و حساس نسبت به جزییات دارند. آنها به چیزهایی توجه می‌کنند که ممکن است دیگران متوجه آنها نشود. تحقیقات نشان می‌دهند که فعالیت مغز در هنگام پردازش اطلاعات بصری در افراد درونگرا بیشتر از افراد برونگرا است.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۱۶. همواره یک گفت‌وگوی ذهنی درون ذهن شما در جریان است

گفت‌وگوهای ذهنی در افراد برونگرا به اندازه افراد درونگرا نیست. بیشتر افراد درونگرا نیاز دارند که ابتدا فکر و پس از آن صحبت کنند.

۱۷. فشار خونتان پایین است

پژوهشی که در سال ۲۰۰۶ در ژاپن انجام شد نشان داد که فشار خون در افراد درونگرا پایین تر از افراد برونگرا است.

۱۸. از سن ۲۰ سالگی دیگران به شما لقب ” روح قدیمی ” می‌دهند

افراد درونگرا همواره در حال مشاهده هستند و اطلاعات بسیار زیادی دریافت می‌کنند. همچنین آنها قبل از سخن گفتن فکر می‌کنند و به همین دلیل عاقل تر از سایرین به نظر می‌رسند.

افراد درونگرا علاقمند هستند که زیاد فکر کنند و تحلیل گر باشند و همین می‌تواند آنها را خردمندتر از دیگران نشان دهد.

۱۹. محیط پیرامونتان به شما احساس شعف و شادمانی نمی‌دهد

با در نظر گرفتن شیمی اعصاب، چیزهایی از قبیل مهمانی‌ها و جشن‌های بسیار بزرگ مورد توجه افراد برونگرا نخواهد بود. چگونگی پردازش تجربه‌ها در مرکزهای پاداش مغز افراد درونگرا و برونگرا تفاوتی قابل توجه با یکدیگر دارد.

محققان این پدیده را با استفاده از مصرف ریتالین توسط دانشجویان درونگرا و برونگرا نشان دادند. ریتالین داروی مخصوص اختلال کم‌توجهی – بیش‌فعالی است که تولید در مغز را تحریک می‌کند. آنها دریافتند که ایجاد ارتباط بین احساس نشئگی (سرخوشی) حاصل از هجوم دوپامین با محیطی که آنها در آن قرار داشتند در میان افراد برونگرا بیشتر مشاهده می‌شود. در مقابل، افراد درونگرا احساس پاداش را به محیط اطراف خود نسبت نمی‌دادند. این مطالعه نتیجه گیری می‌کند که افراد درونگرا – در مقایسه با افراد برونگرا- تفاوتی اساسی در کیفیت پردازش قدرتمند پاداش‌های دریافت شده از محیط خود دارند. مغز افراد درونگرا نشانه‌ها و سرنخ‌های درونی را قوی تر از نشانه‌های پاداش و سرنخ‌های خارجی وانگیزشی شناسایی می‌کند.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۲۰. شما کُل نگر هستید

در توصیف شیوه تفکر درونگرایان باید بدانید که این افراد علاقه بیشتری به مفاهیم و تصاویر کلی دارند و تمرکز کمتری بر حقایق و جزییات نشان می‌دهند. بدون شک، بسیاری از افراد درونگرا مهارتی بسیار بالا در کارهای جزییات- محور دارند اما این افراد همچنین به مفاهیم انتزاعی تر نیز علاقمند هستند. افراد درونگرا از بحث‌های انتزاعی لذتی وافر می‌برند.

۲۱. حتما شنیده‌اید که به شما می‌گویند: ” از لاک خودت بیا بیرون”

بسیاری از کودکان درونگرا به این باور می‌رسند که اگر آنها هم بطور طبیعی به اندازه همکلاسی‌ها و دوستانشان پرحرف و پر سر و صدا نباشند پس حتما مشکلی وجود دارد. افراد درونگرای بزرگسال و بالغ نیز – همچون کودکان درونگرا- اظهار می‌دارند که اغلب به آنها گفته می‌شود که ” از لاک خودت بیا بیرون” یا ” مشارکت خودت در کلاس را بالا ببر”.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

۲۲. شما نویسنده هستید

توانایی برقراری ارتباط نوشتاری در افراد درونگرا معمولا بیشتر از ارتباط حضوری و کلامی است و بسیاری از آنها به حرفه خلاقانه و انفرادی نویسندگی روی می‌آورند. بیشتر نویسندگان ( از جمله جی. کی. رولینگ نویسنده ” هری پاتر” ) معتقد هستند هنگامی که زمان کافی برای تنها بودن و خلوت کردن با افکارشان را داشته باشند احساس می‌کنند که انرژی آنها به‌صورت خلاقانه تری افزایش یافته است.

ویژگی های مثبت افراد درونگرا و نقش آن در موفقیت

با شخصیت درونگرای خود به پول و ثروت و موفقیت برسید

درون گرایی و برون گرایی دو گروه از ویژگی های شخصیتی هستند که در کنار هم برای توصیف افراد به کار می روند. به طور معمول، درون گرایان را افرادی آرام، اندکی خجالتی و گوشه گیر می دانند که چندان در فعالیت های جمعی مشارکت ندارند و از برخورد مستقیم با مردم کناره می گیرند. اما این باور عمومی تا حدود زیادی نادرست است و تعداد اندکی از افراد درون گرا را با تمام آنها یکسان درنظر گرفته است. در حالی که واقعیت تفاوت بسیاری با این تلقی عمومی دارد.

از این رو، با آن که به نظر می رسد اغلب افراد مشهور جهان برون گرا هستند و شخصیتی بیانگر و گرم دارند، اما به باور بسیاری از روانشناسان، شخصیت های درون گرا نیز به همان میزان و حتی بیشتر، در دستیابی به ثروت موفق هستند. از دید برخی از این متخصصان، درون گرایان امکانات بیشتری برای دستیابی به ثروت افسانه ای دارند و از میان آنها می توان به افرادی چون بیل گیتس، میلیاردر آمریکایی و موسس شرکت مایکروسافت، اشاره کرد. وقتی چنین رهبران نیرومند و الهام بخشی در گروه درون گرایان جای می گیرند، بدون شک باید تعریف درون گرایی را تغییر داد و خجالتی بودن و گوشه گیری را از آن حذف کرد.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

تفاوت درون گرایان و برون گرایان در چیست؟

براساس آزمون های استاندارد روان شناسی، شخصیت درون گرا انرژی خود را از منابع درونی دریافت می کند. به این معنا که برای احساس رضایت به تایید دیگران، داشتن کالا و دارایی خاص و به طور خلاصه، عوامل بیرونی نیازی ندارد. او رضایت و اعتماد به نفس خود را از درونش به دست می آورد و همین امر باعث نام گذاری این گروه از افراد شده است. از همین رو است که درونگرایان خجالتی به نظر می رسند، در حالی که تنها تعداد کمی از آنها واقعا خجالتی هستند!

بسیاری از درون گرایان به سادگی در برابر جمع سخن می گویند، مدیران برجسته ای هستند و در مقام یک رهبر به خوبی نیروهای شان را هدایت می کنند. بنابراین یکسان دانستن درون گرایی و خجالتی بودن، تحلیل چندان درستی نیست. چنان که شمار زیادی از افراد درون گرا به عنوان بازیگر و یا استاد دانشگاه به کار مشغول هستند و به طور طبیعی، خجالتی بودن نمی تواند ویژگی آنها باشد.

البته ویژگی هایی چون منبع رضایت درونی و یا میزان تمایل به برقراری ارتباط جمعی تنها عواملی نیستند که میان درون گرایی و برون گرایی تفاوت ایجاد می کنند. به باور روان شناسان، تفاوت های بسیار عمیق تری میان این دو دسته وجود دارد و این تفاوت روان شناختی را به هیچ عنوان نمی توان ساده سازی کرد.

موارد زیر از جمله مهم ترین ویژگی های درون گرایی است که البته ارتباط زیادی با مسائل مالی و موفقیت شغلی دارد.

درون گرایان کمتر در معرض تصمیم گیری شتاب زده قرار دارند

بسیاری از افراد درون گرا مدت زیادی را صرف تامل بر موقعیت می کنند و زمانی تصمیم می گیرند که تصویر کاملی از آنچه باید انجام شود داشته باشند. به همین دلیل این گروه از افراد تصمیم گیرندگانی دقیق و مظنم هستند که مسیر دستیابی به ثروت را در بلندمدت به سرعت می پیمایند.

رابرت کیوساکی در کتابی نوشته است که «مهم نیست چقدر پول درآورده اید، مهم این است که چقدر آن را حفظ کرده اید». حال اگر تصمیم گیری دقیق و هوشمندانه را در افراد درون گرا به این توصیه کیوساکی بیفزاییم، نتیجه این خواهدبود که آنها با احتمال بیشتری ثروت خود را به خوبی مدیریت کرده و حفظ خواهندکرد.

22 ویژگی افراد درونگرا که شاید در شما هم باشد چیست؟

این دقت عمل زیاد و تفکر عمیق تر باعث می شود درون گرایان کمتر تحت تاثیر احساسات قرار بگیرند و رفتارهای آنی و حساب نشده نزد آنها کمتر اتفاق بیافتد. این گروه از افراد بیشتر در فکر نتایج مناسب و نه احساس رضایت لحظه ای هستند و از این رو، رفتارهای درون گرایان بسیار منطقی تر است. در مقابل، شخصیت های برون گرا تمایل به کسب لذت آنی دارند و به همین دلیل، در مواقع حساس شتاب زده عمل می کنند. این گروه نمی توانند به نیاز خود برای کسب رضایت آنی غلبه کنند و فرصت های زیادی را در اثر همین نقطه ضعف از دست می دهند.

از سوی دیگر، تمایل به صرف هزینه های بیهوده و ولخرجی نیز در افراد برون گرا به مراتب بیشتر است. افراط این گروه از افراد در برقراری ارتباط اجتماعی و نیاز به تایید دائمی توسط محیط، باعث اتلاف مقادیر قابل توجهی پول برای جلب رضایت دیگران می شود. در حالی که درون گرایان برای هر مورد هزینه ای یا خرید، نیازها را مدنظر قرار داده و تمایلات خود را کنترل می کنند. آنها رضایت خود را از درون به دست می آورند و نیاز شدیدی به تایید دیگران ندارند.

درون گرایان سرمایه گذاران موفق تری هستند

نکته ای که درخصوص تمایل به تفکر بیشتر به آن اشاره شد، درباره یکی از مهم ترین عرصه های مالی یعنی سرمایه گذاری نیز صادق است. توانایی به تاخیرانداختن تصمیم گیری و عمل، در خصوص انتخاب نوع و حجم سرمایه گذار نیز به کمک درون گرایان می آید. آنها در مقایسه با برون گرایان بسیار دقیق تر به تحلیل شرایط می پردازند و در زمان های حیاتی هیجان زده نمی شوند. منبع رضایت درونی در این گروه باعث می شود در برابر سودهای اندک دچار خوشحالی بیش از حد نشده و در مقابل ضررها مقاوم تر باشند. ویژگی هایی که درون گرایان را به سرمایه گذارانی محتاط و منطقی تبدیل می سازد. طبیعی است که با چنین ویژگی هایی کسب سود قابل توجه و افزایش دارایی برای این افراد چندان دور از ذهن نیست.

پیشرفت شغلی درون گرایان بیشتر است

در کنار موارد پیشین شخصیت خاص درون گرایان در محیط کار نیز به کمک آنها می آید. این افراد به خوبی توانایی کنترل احساسات خود را دارند و به نسبت افراد برون گرا شرایط را بهتر درک می کنند. هرچند گاهی اوقات این ویژگی های شخصیتی باعث اندکی ناهماهنگی و تطبیق کند با محیط می شود. با این حال پس از گذشت مدت زمانی کوتاه، سرعت پیشرفت آنها بیشتر خواهدشد. به علاوه، به سبب وجود منبع رضایت درونی در این گروه، وجدان کاری و تلاش برای بهبود شرایط نیز در درون گرایان به مراتب بیشتر است. آنها به خوبی قادر به درک موقعیت های دشوار هستند و درمواقع لزوم به کمک همکاران خود می شتابند.

در مجموع، هر دو گروه از این شخصیت های روانی ویژگی های مثبت و منفی خاص خود را دارند. لذا نمی توان یک گروه را بر دیگری برتری داد و امکان موفقیت آن را به طور مطلق بیشتر دانست. در اینجا صرفا از آن جهت به نکات اشاره شده که مانع تحلیل درون گرایی به عنوان شخصیت بازنده شود. براین اساس، نگاه کلیشه ای به افراد درون گرا کاملا بی اعتبار است؛ درون گرایان نیز از ویژگی های رهبری و هدایت اجتماعی سطح بالایی برخوردار هستند و حتی گاهی در موقعیت های مشابه بسیار بهتر از همکاران برون گرای خود عمل می کنند. / ماهنامه معیشت


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

‌می‌خواهید به سرطان مبتلا شوید؟ / انجام همین یک کار کافی است