فهرست سرفصل ها
درست کردن ران مرغ با سیب زمینی|طرز تهیه ران مرغ با سبزیحات
مواد لازم برای تهیه ساق مرغ با سبزیجات
ساق مرغ با استخوان چهار عدد سیب زمینی کوچک یک فنجان (از وسط دو نیم شده باشد) مارچوبه یک و یک دوم فنجان (به قطعات 4 سانتی تقسیم شده باشد) نخود فرنگی یک چهارم فنجان ترخون تازه و خرد شده به مقدار لازم روغن زیتون یک قاشق غذاخوری نمک یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوریمواد لازم برای موسیر سرکه ای
سرکه انگور یک قاشق غذاخوری موسیر خرد شده یک قاشق غذاخوری سس خردل یک قاشق چایخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه ران مرغ با سبزیحات
ابتدا فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ساق های مرغ نمک و فلفل بزنید. ساق ها را از سمت پوستشان روی روغن داغ قرار دهید سپس تا زمانی که پوستش طلایی رنگ شود بپزید(حدود 10 دقیقه). سپس ساق ها را برگردانید و سمت دیگر را نیز بپزید، (حدود 5 دقیقه). در این مرحله ساق مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید.
سیب زمینی ها را داخل ماهی تابه بریزید و خوب تکانشان بدهید تا با روغن ماهی تابه چرب شوند. مرغ ها را دوباره به ماهی تابه بازگردانید. ماهی تابه را در فری که حالا گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بماند تا زمانی که سیب زمینی ها تقریبا پخته شوند، (حدود 12 تا 15 دقیقه). مارچوبه و نخود فرنگی را به ماهی تابه اضافه کنید و کامل هم بزنید تا چرب شوند. اجازه دهید حدود 3 تا 4 دقیقه در فر بمانند.
آماده کردن موسیر سرکه ای
روغن زیتون، سرکه انگور، موسیر، سس خردل، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. ترکیب بدست آمده را روی سبزیجات و مرغ ها بریزید. سپس روی غذای خود کمی ترخون بریزید . غذای شما آماده سرو کردن می باشد. نوش جان
منبع : kermany.com