فهرست سرفصل ها
“خورش کدو و بادمجان” رژیمی|طرز تهیه “خورشت کدو و بادمجان” رژیمی
مواد لازم برای تهیه خورش کدو و بادمجان رژیمی
کدو سبز 4 عدد متوسط بادمجان 4 عدد متوسط گوجه فرنگی 4 تا 5 عدد سیب زمینی ۲ عدد پیاز 1 عدد نعناع خشک 2 قاشق مرباخوری سیر 3 تا 5 حبه دارچین، هل و زنجبیل به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم آب به مقدار لازمطرز تهیه خورش کدو و بادمجان
ابتدا بادمجان ها را پوست بکنید، سپس حلقه ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید تا ماده زرد رنگی به نام سولانین از آنها خارج شود. کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی را به اندازه های دلخواه خُرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید.
آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا مواد درون آن بپزند. در پایان پخت، نعناع خشک، ادویه جات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه بیفزایید. مواد درون قابلمه را به خوبی هم بزنید و صبر کنید تا خورش جابیفتد و آب کمی درون آن بماند.
نکته: میتوانید به این خورش 200 گرم گوشت مرغ خرد شده و یا چرخ کرده گوسفندی هم اضافه کنید.
خواص خورشت کدو و بادمجان
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص “خورش کدو و بادمجان” اظهار کرد: این خورشت علاوه بر تولید انرژی زیاد در بدن موجب تناسب اندام هم میشود و برای مبتلایان به قند، فشار و چربی خون مفید است.
وی درباره خواص دیگر خورش کدو و بادمجان بیان کرد: این خورشت نقش مؤثری در تقویت دستگاه بینایی دارد و به علت داشتن فیبر رودهها را تقویت و یبوست را برطرف میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورشت کدو و بادمجان به علت داشتن گروه ویتامینهای B و املاح معدنی تأثیر چشمگیری در تقویت و شادابی پوست و مو دارد؛ کلسیم، فسفر، ویتامین K و منیزیم موجود در این خورشت استخوانها و دندانها را محکم و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری میکند.
وی گفت: ویتامین ب کمپلکس موجود در “خورشت کدو و بادمجان” انرژی بدن را تأمین و خلق و خو را بهتر میکند؛ این خورشت به علت داشتن اسید فولیک و انواع ویتامینها برای زنان باردار و مبتلایان به کم خونی بسیار مفید است.
وی یادآور شد: “خورش کدو و بادمجان” برای مبتلایان به نقرس، اسید اوریک بالا و بزرگی پروستات بسیار مناسب است.
منبع : yjc.ir