اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریع


اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریع

مرغ یکی از گوشت‌های خوشمزه و محبوب است. غذاهای خوشمزۀ زیادی می‌توان با مرغ درست کرد. پیشنهاد امروز روزچین یک غذای مرغی خوشمزه است. با طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه همراه باشید. از غذاهای مرغی می‌توان مرغ بریانی، شنیسل مرغ خانگی، همبرگر مرغ، پاستا فتوچینی، غذای ایتالیایی با مرغ، خورش غوره‌بادمجان با مرغ، بوریتو...

اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریع

مرغ یکی از گوشت‌های خوشمزه و محبوب است. غذاهای خوشمزۀ زیادی می‌توان با مرغ درست کرد. پیشنهاد امروز روزچین یک غذای مرغی خوشمزه است. با طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه همراه باشید.

از غذاهای مرغی می‌توان مرغ بریانی، شنیسل مرغ خانگی، همبرگر مرغ، پاستا فتوچینی، غذای ایتالیایی با مرغ، خورش غوره‌بادمجان با مرغ، بوریتو مرغ مکزیکی، ته‌چین مرغ، پاستا پنه مرغ و ۴ نوع خوراک مرغ ساده را نام برد.

اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریع

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

دانلود رایگان

طرز تهیۀ اسنک مرغ خانگی

اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریعاسنک مرغ با سبزیجات

درست است که اسنک یک میان‌وعدۀ سبک است، اما اسنک خوشمزه به‌دلیل داشتن مرغ خیلی هم سبک نیست. با اسنک مرغ ما همراه باشید.

مواد لازم

مرغ: ۳۰۰ گرم روغن مایع پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری خمیر سیر زنجبیل: یک قاشق چایخوری آب نمک: به مقدار لازم پودر زردچوبه: یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر زیره: یک‌دوم قاشق چایخوری ادویه ماسالا: یک‌چهارم قاشق چایخوری برگ گشنیز خرد‌شده برگ نعنای خرد‌شده پودر گشنیز: یک‌دوم قاشق چایخوری پیاز خردشده: یک عدد متوسط سیر خرد‌شده: دو حبه ادویه هندی ماسالا: یک‌چهارم قاشق چایخوری فلفل سبز نان تُست

مواد لازم برای املت

تخم مرغ: دو عدد پودر زردچوبه نمک فلفل قرمز فلفل سیاه

طرز تهیه

اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریعمراحل تهیه اسنک مرغ

برای تهیه اسنک مرغ سالم و خوشمزه در منزل مقداری سبزیجات معطر و ادویه‌ خوش‌عطر نیاز داریم. ابتدا گوشت مرغ را داخل قابلمۀ آب گذاشته و زیر آن را روشن کنید. برای ازبین‌بردن طعم مرغ و لذیذکردن آن به آبِ مرغ درحالِ‌جوشیدن پودر زردچوبه، فلفل قرمز، پودر زنجبیل و نمک اضافه کنید. بعد از پخته‌شدن مرغ آن را ریش ریش کنید تا راحت با بقیۀ مواد ترکیب شود و داخل نان تُست قرار بگیرد.

.u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .postImageUrl , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .centered-text-area .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:hover , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:visited , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:active .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .clearfix:after .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:active , .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:hover .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .centered-text-area .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .ctaText .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .postTitle .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .ctaButton .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:hover .ctaButton .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .centered-text .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456 .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456-content .u1be0c724446310c50f0f6c5e55604456:after
از دست ندهید: طرز تهیه خورش غوره بادمجان با مرغ

مرغ‌ها را کنار بگذارید و بروید به‌سراغ دیگر محتویات اسنک مرغ. در ماهیتابه مقدار کمی روغن مایع بریزید و پیاز و سیر خرد‌شده را در روغن سرخ کنید. فلفل سبز خرد‌شده را نیز بریزید. این سبزیجات را با هم تفت دهید. مرغ‌ها را داخل تابه ریخته و هم‌بزنید. پودر گشنیز، پودر زیره و ادویۀ هندی ماسالا را اضافه کنید. این ادویه‌‌ها طعم فوق‌العاده‌ای به اسنک مرغ شما خواهد داد. کمی هم نمک بزنید تا اسنک بی‌نمک نشود. حالا نوبت اضافه‌کردن سبزی خوش‌عطر نعناست. نعنایِ خرد‌شده را هم اضافه کنید. کارمان با اسنک مرغ تمام شد.

اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریعدیزاینی زیبا از اسنک مرغ

حالا می‌خواهیم برای زیباتر دیده‌شدن اسنک مرغ مخصوصاً برای مهمانی‌ها اسنک مرغ را داخل املت سرو کنیم. برای این کار داخل ظرفی دو عدد تخم‌مرغ بشکنید و نمک، پودر زردچوبه، پودر فلفل قرمز و پودر فلفل سیاه بریزید؛برای اطلاع از میزان مواد به‌کاررفته، می‌توانید به ویدئوی زیر مراجعه کنید. حالا مواد را خوب هم‌بزنید تا ادویه‌جات در تخم‌مرغ‌ها کامل ترکیب شود.

در تابه کمی روغن ریخته و املت را بریزید. بعد از اینکه املت شروع به پختن کرد، نان‌های تُست را روی املت بگذارید و مواد داخلش نیز روی آن قرار دهید. بعد از اینکه یک سمت املت پخته شد، روی تست را برگردانده و سمت دیگر را نیز سرخ کنید. بعد از سرخ‌شدن دو طرف نان، آن را از روی اجاق بردارید و قسمت‌های اضافۀ املت را ببُرید و تمیز کنید. حالا تست‌ها را برش دهید و در ظرف مناسب بچینید. اسنک مرغ خوشمزه ما آماده است. امیدوارم پیشنهاد امروز آشپزی روزچین را امتحان کنید.

غذای بعدی را شما پیشنهاد کنید.

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
اسنک مرغ خانگی، خوشمزه و سریع

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم