آموزش نکته به نکته تهیه حلوای زنجبیلی
آموزش مرحله به مرحله تهیه حلوا زنجبیلی سنتی و اعلا یکی از دوستداشتنی ترین و قدیمی ترین شیرینی های سنتی در ایران حلوا است که به دلیل قدمت بالا و محبوبیت فراوان در بین بسیاری از مراسمات مردم ایران جایی برای خود دست و پا کرده . حلوا را با انواع مواد خوراکی میتوان ساخت با انواع مربا ها و شربت ها و میوه ها مانند : حلوا گل محمدی ،...
آموزش مرحله به مرحله تهیه حلوا زنجبیلی سنتی و اعلا
یکی از دوستداشتنی ترین و قدیمی ترین شیرینی های سنتی در ایران حلوا است که به دلیل قدمت بالا و محبوبیت فراوان در بین بسیاری از مراسمات مردم ایران جایی برای خود دست و پا کرده . حلوا را با انواع مواد خوراکی میتوان ساخت با انواع مربا ها و شربت ها و میوه ها مانند : حلوا گل محمدی ، حلوای بادام و غیره که ما در این مطلب قصد داریم یکی دیگر از این حلواهای خوشمزه را برای شما آموزش دهیم.
حلوای زنجبیلی که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود یک حلولی سبک و کم شیرین است که معمولا به علت تبع گرمی که دارد آن را با چای میل میکنند در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را به صورت تصویری می بینیم و دستور تهیه آن را آموزش می دهیم امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد.
در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیلی را می بینیم – آموزش تصویری حلوای
این جالب است که بدانید بسیاری از رستوران ها در تبریز، به صورت مجانی پس از غذا چای و حلوا برای شما سرو می کنند. همچنین آذری زبانها در مراسم ختم از این حلوا برای پذیرایی استفاده می کنند.
مواد لازم جهت تهیه حلوای زنجبیلی
آرد 2 پیمانه پودر قند 1.5 پیمانه پودر گردو 100 گرم کره به اندازه لازم پودر زنجبیل 4 قاشق غذاخوری پودر هل 3 قاشق غذا خوریآموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی
طرز تهیه حلوای زنجبیلی بصورت مرحله به مرحله
1. آرد را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. آرد را با قاشق چوبی هم زده تا سرخ شده و تقریباً کِرم تیره شود. سپس از ماهیتابه داخل الک ریخته و آرد سرخ شده را الک می کنیم. کره و روغن را در ظرفی روی حرارت می گذاریم تا آب شود.
حلوا یکی از سالم ترین و مقوی ترین شیرینی های ایرانی است
2. آرد الک شده، زنجبیل و هل را داخل ماهیتابه اضافه می کنیم. سپس با قاشق چوبی کره و روغن را با آرد سرخ شده و هل پودر شده مخلوط می کنیم. این کار را به حدی انجام می دهیم که کاملا کره و آرد و هل با هم مخلوط شوند.
حلوای زنجبیلی تبریزی طرز تهیه تصویری با توضیحات کامل [ دسته بندی : آموزش انواع حلوا] حلوای زنجبیلی یکی از خوشمزه ترین حلواهای سنتی ایرانی است که بسیار خوش طعم است و عطر قوی و بی نظیری دارد.
3. سپس پودر قند را اضافه می کنیم و با سایر مواد کاملا مخلوط می کنیم. توجه داشته باشید شعله گاز ملایم باشد. مواد مخلوط شده در این زمان باید حالت خمیری شکل پیدا کنند و این مواد نباید بیش از حد سفت یا شل باشد.
آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود.
بعد حلوا را در پیرکس می ریزیم و به وسیله لیسک روی آن را صاف می کنیم و می گذاریم سرد شود. سپس با کمی پودر پسته و بادام روی آن تزئین می کنیم. توجه داشته باشید، حلوا به صورت مکعب یا لوزی شکل برش داده شود.
طرز تهیه حلوای زنجبیلی (آموزش تصویری). حلوای زنجبیلی . آرد ۲ لیوان . پودر قند ۱ و ۱/۲ لیوان . پودر گردو ۱۰
حلوا یکی از شیرینیهای مخصوص مراسمات عزاداری و یا ماه رمضان مجسوب میشود که انواع و اقسام مختلفی از آن مانند حلوای زعفرانی، حلوای زنجبیلی، حلوای سه رنگ و … را میتوان تهیه کرد.
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذایا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بهطور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده میشود.
نکات مهم:
– اگر علاقه داشتید می توانید، گردو را به صورت پودر شده با سایر مواد مخلوط کنید.
– میزان زنجبیل بستگی به ذائقه شما دارد، ممکن است شما دوست داشته باشید این حلوا میزان کمی مزه زنجبیل داشته باشد یا تمایل داشته باشید با تمام وجود این مزه را حس کنید. بعد از ریختن زنجبیل و مخلوط کردن با سایر مواد می توانید حلوا را مزه کنید تا در صورت نیاز زنجبیل آن را بیشتر کنید،
توجه داشته باشید زمانی که حلوا داغ است مزه زنجبیل کمتر از آن چیزی است که در زمان سرد شدن حس می شود پس در مصرف زنجبیل افراط نکنید
– میزان هل هم بستگی به ذائقه شما دارد اما مصرف بیش از حد هل ممکن است حلوا را تلخ کند.
– بعد از چیدن در ظرف مورد علاقه تان حتما روی ظرف سلفون بکشید تا حلوا خشک نشود.
– برای تزئین حلوا می توانید از پودر پسته، پودر بادام و پودر قند استفاده کنید.
چرا حلوای زنجبیل بخوریم؟
حلوای زنجبیلی دارای زنجبیل و هل است و این دو ماده دارای خواص درمانی هستند. زنجبیل از انعقاد خون در سرخرگ ها و رگ های خونی و حمله قلبی جلوگیری می کند و در کاهش فشار خون موثر است و ریفلاکس و برگشت اسید معده را بهبود می بخشد.
هل بکار رفته در حلوا به کنترل ریتم ضربان قلب کمک می کند و ادویه ضد افسردگی است و به عنوان درمانی برای از بین بردن نفخ شکم و برطرف کردن تهوع و استفراغ موثر است.
طرز تهیه حلوای زنجبیلی (آموزش تصویری)
حلوای زنجبیلی. آرد ۲ لیوان . پودر قند ۱ و ۱/۲ لیوان . پودر گردو ۱۰۰ گرم .
آموزش کامل طرز تهیه حلوای زنجبیلی خوشمزه و ساده تبریزی آموزش آشپزی و طرز تهیه
حلوای زنجبیلی … حلوای زنجبیلی,طرز تهیه حلوای زنجبیلی,دستور درست کردن حلوای
زنجبیلی.
آموزش آشپزی آسان حلوای زنجبیل تبریز. … آموزش آشپزی ایرانی، دانلود فیلم آشپزی … تگها: حلوا زعفرانی حلوا هویج حلوا زردک حلو لبو حلوا …