عوامل آسم: در مقاله قبلی به تعریف آسم و برخی از عوامل بروز آن پرداختیم. در این مقاله به ادامه توضیحات مبحث گذشته می پردازیم:
عوامل آسم: تشخیص آسم
سرفه بسیار زیاد (به ویژه در شب)، و تنگی نفس زمان می تواند از نشانه های هشدار دهنده ای باشد که یک حمله آسم در حال وقوع است.
انجام یک آزمایش ریه به نام اسپیرومتری می تواند به پزشک نشان دهدکه گنجایش ریه شما در دم و بازدم هوا چقدر است.
نتایج این آزمایش به پزشک کمک می کند که میزان ابتلا به آسم را تشخیص دهد. در صورت نیاز پزشک می تواند تست آلرژی را انجام دهد تا مواد تحریک کننده را برای سیستم تنفسی شما مشخص نماید.
عوامل آسم: برخی از مواد غذایی آلرژی زا که می تواند سبب بروز آسم شود، عبارتند از:
– کپک ها
– گرد و غبار
– انواع حشرات
– گرده گیاهان
– مواد غذایی مانند بادام زمینی، تخم مرغ و ماهی
– حیوانات خانگی
– آلودگی هوا
– برخی تمرینات بدنی
– آب و هوا
– فعالیت ها و استرس های روزانه
عوامل آسم: مدریت آسم
– مهمترین راه برای مدیریت آسم این است که شما عوامل تحریک کننده و آلرژی زا را بشناسید و از آنها دوری نمایید.
– البته برای کسی که مبتلا به آسم است، تقریبا غیرممکن است که همیشه از همه عوامل آلرژی زا اجتناب نماید. بسیاری از افرادی که مبتلا به آسم می باشند، برای جلوگیری از حملات آسم باید دارو مصرف کنند. برای این منظور داروهایی به نام کورتیکواستروئیدها که مستقیما تنفس می شوند و به ریه ها رسانده می شوند، شایع تر هستند.
این داروها با کاهش التهاب در مسیر های هوایی کار می کنند و باعث می شود که کمتر به آلرژن ها و تحریک کننده ها در هوا حساس باشند.
– حتی زمانی هم که از داروهای طولانی مدت آسم استفاده می کنید، علائم آسم گاهی اوقات به وجود می آید. آنالایزرهای نجات به سرعت عضلات سفت و سخت در اطراف مسیرهای هوایی را آرام می کنند، بنابراین هوا می تواند در ریه ها جریان یابد. این دارو برای اکثر حملات آسم کار می کند، بنابراین شما مجبور نیستید به بیمارستان بروید.