نیازهای دختران کوچک

اگر بخواهید دختران کوچک خود را به شیوه صحیح تربیت کنید باید نیازهای روحی این کوچولوهای دلبندتان را بشناسید. در این بخش از اولی ها درباره این نیازهای روحی توضیحاتی ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید.

نیازهای دختران کوچک چیست؟/آشنایی با نیازهای روحی دختران کوچک

نیازهای روحی دختران کوچک

نیازهای دختران کوچک چیست؟

برآورده کردن نیازهای روحی و احساسی کودکان یکی از با اهمیت ترین وظیفه والدین در برابر کودکان است .آیا می دانید والدین چگونه می توانند نیازهای دختران کوچک خود را فراهم کنند؟ جواب این سوال خودرا در این مطلب بیابید.

آشنایی با نیازهای روحی دختران کوچک

برای پدر و مادر شناخت نیازهای جسمی فرزندشان مثل :تغذیه، تهیه لباس های گرم یا خنک به هنگام سرما و گرما، تنظیم ساعات خواب در زمان مناسب آسان است، ولی نیازهای روحی و احساسی کودک ممکن است مشخص نباشد. سلامت روانی کودک اجازه می دهد تا بچه ها خوب فکر کنند، از نظر اجتماعی پیش رفت کنند و ضمن داشتن خلاقیت که لازمه ی آن تشویق و کمک پدر و مادر است، مهارت های جدید را به خوبی بیاموزند .
علاوه بر این ها داشتن دوستان خوب و شنیدن کلمات و جمله های تشویق آمیز از جانب بزرگ سالان، برای کمک به پیش برد اعتماد به نفس و ایجاد عزت نفس مهم بوده، نگرش آن ها را نسبت به زندگی بهبود می بخشد.

آنچه دختر کوچکتان نیاز دارد چه مواردی است؟

1- اعتماد به نفس:

سعی کنید همواره کودکتان را تشویق و ترغیب نمایید تا خصوصیاتی را که شما از او انتظار دارید، در خود پرورش دهد. برای مثال ممکن است به او بگویید، من مطمئنم تو آنقدر شجاع هستی که بتوانی پله ها را یکی یکی بالا بروی. بگذارید او خود را بشناسد و بداند که شما کاملا به توانایی هایش اعتماد دارید. به او اعتماد دهید که با نشاط، سرشار از انرژی و همچنین با لیاقت است .

2- خودکفایی:

بگذارید فرزندتان احساس نماید که فردی با لیاقت و قابل است و آنچه را که قادر است اجرا نماید. برای مثال لیوان آب میوه را در دستانش بگیرد و بنوشد. موهای خود را شانه کند و بدون کمک شما یا دیگران خانه ای بسازد. می توانید در مواردی او را راهنمایی کنید. می توانید به او بگویید، برای نگه داشتن قطعات خانه سازی بر روی یکدیگر و ساختن خانه، بهتر است این کار را انجام دهی… و یا به او یادآوری کنید که برای آن که قدش به شیر آب برسد می تواند صندلی کوچکی را زیر پاهایش بگذارد، اما بگذارید که او شخصاً امور خود را انجام دهد .

3- ارتباطات و هماهنگی خاص:

برای او اسباب بازی های گوناگونی نظیر انواع ماشین های بازی و اتومبیل های متفاوت، قطعات خانه سازی، وسایل گل بازی، انواع توپ ها و وسایلی که بتواند براند و یا از آن ها بالا برود، تهیه نمایید .

4- آمادگی جسمانی:

با او بازی کنید و او را به فعالیت وا دارید. همراه با او مسیری را به صورت سینه خیز طی کنید، به دنبال هم بدوید و یا کشتی بگیرید. حتی دختر بچه هایی که برای اجرای ورزش های سازمان یافته کوچک هستند از انجام دادن کارهایی نظیر بالا رفتن از سطحی شیب دار و سر خوردن از آن، دویدن و پشتک زدن روی سطحی نرم، احساس هیجان و لذت فراوان می نمایند .

5- قدرت تصمیم گیری:

فرصت های گوناگونی را در انجام کاری خاص به دختر کوچکتان پیشنهاد دهید و او را ترغیب نمایید تا خود تصمیم گیری نماید. اگر هنوز فرزندتان نوپاست، بگذارید او لیوان یا بشقابی را که می خواهد در آن آب یا غذا بخورد، خودش انتخاب کند و یا اگر کودکتان می خواهد با یکی از دوستانش بازی کند، بگذارید او خود از میان دوستانش یک نفر را انتخاب کند .

6- کنجکاوی:

فرصت هایی را برای او مهیا کنید تا بتواند در محیط اطراف خود سیاحت و کاوش نماید . زمانی که فرزندتان هنوز نوزاد یا نوپاست منزلتان را برای او کاملاً ایمن نمایید به طوری که او بتواند آزادانه بدون آن که خطری تهدیدش کند در آن حرکت کند. او را به کتابخانه، پارک یا باغ وحش ببرید. هم چنین بهتر است به نقاط مختلف کشور سفر کنید و او را با مکان های جدید آشنا کنید .

آیا روش های تربیتی دختران با پسران تفاوت دارد؟

پدر و مادر باید بدانند از آن جایی که تمایل پسران با دختران فرق می کند، در برخی مسائل هم تفاوت دارند . نباید فراموش کرد که پسران، رفتار با جنس مخالف را از مادر می آموزند و دختران از پدر یاد می گیرند. بنابراین، اگر پدری طبیعت وجودی دختر خردسالی را نشناسد و آن طور که خودش می خواهد، با او رفتار کند، این مساله بین پدر و دختر، فاصله می اندازد.

دختران نیاز دارند کسی به صحبت های شان گوش دهد نه اینکه بدون شنیدن احساس های شان، از ابتدا راه حل ارائه شود. درباره ی پسران نیز مادران با مشکل مواجه می شوند زیرا پسران حتی اگر کوچک باشند،اعتماد به نفس را در این می بینند که خودشان از عهده ی مشکل های شان برآیند و نیاز به کمک بیش از حد یا ناز و نوازش ندارند.

همچنین بخوانید: میکروپیگمنتیشن چیست؟/تفاوت میکروپیگمنتیشن با تتو