فهرست سرفصل ها
دستور پخت مافین سیب و عسل | طرز تهیه انواع مافین | مواد لازم برای مافین سیب
مواد لازم برای تهیه دسر مافین سیب و عسل
سیب پوست گرفته و خرد شده دو عدد عسل 200 گرم تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری آرد 300 گرم شیر 50 گرم کره ذوب شده 130 گرم رنده پوست لیمو یا دارچین برای طعم دهی به مقدار دلخواهطرز تهیه مافین سیب و عسل
ابتدا قبل از انجام هر کاری فر را روشن می کنیم و روی دمای 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد قالب مافین را کمی چرب کرده و آماده می کنیم. سپس آرد و بکینگ پودر را به اضافه سیب های خرد شده در ظرفی می ریزیم و با یکدیگر مخلوط می کنیم. در ظرفی جداگانه کره را ذوب می کنیم و عسل را به آن اضافه می کنیم. اگر عسل ما خیلی غلیظ است آن را کمی گرم می کنیم تا رقیق تر شود. شیر و رنده پوست لیمو را اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را به مخلوط آرد و بکینگ پودر اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس مخلوط کره و سایر مواد را اضافه می کنیم. قالب های مافین را تا حدود دو سوم پر می کنیم. به مدت 30 تا 25 دقیقه می گذاریم تا بپزند. “مافین سیب و عسل” شما آماده است.
نکته: این مافین های خوشمزه با طعم عسل و سیب به عنوان بهترین میان وعده و عصرانه همراه با چای گزینه بسیار مناسبی است.
مافین نوعی نان نیمه شیرین یا کیک است که اصولاً برای یک نفر تهیه میشود. مافین به دو نوع مافین انگلیسی و مافین آمریکایی تقسیم میشود. در نوع مافین آمریکایی معمولاً به خمیر کره، شکر و بیکینگ پودر افزوده شده و در کاغذهای ضخیمی که به فنجان شبیه است پخته میشود. به همین علت نوع آمریکایی مافین به نام کیک فنجانی نیز خوانده میشود. کیک فنجانی در واقع نوعی کیک اسفنجی یا کیک کرهای است که در قالبهایی به شکل فنجان پخته میشود.
منبع : ninisite.com