فهرست سرفصل ها
دسر کرم توت فرنگی و طرز تهیه دسر کرم ژله توت فرنگی برای تزئین انواع کیک
مواد لازم برای کرم توت فرنگی
توت فرنگی پوره شده 600 گرم خامه 200 گرم شیر 1 لیوان پودر ژله توت فرنگی 1 بسته پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری سر صاف آب سرد نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری شکر نصف لیوانطرز تهیه کرم توت فرنگی
توت فرنگی را داخل بلندر (مخلوط کن) بریزید و میکس کنید در صورت تمایل از صافی رد کنید تا دانه های آن جدا شود و کرم لطیف تری داشته باشید. پودر ژلاتین و پودر ژله را در آب به روش بن ماری حل کنید. به جای شکر از مارمالاد یا شهد مربای توت فرنگی هم می توانید استفاده کنید. تمامی مواد را در بلندر میکس کنید و در داخل قالب مورد نظرتان بریزید.
طرز پوره کردن توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید دم آنها را بگیرید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید . شکر را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پوره را در قابلمه کوچک لعابی بریزید روی حرارت بگذارید و هم بزنید. بعد 1 قاشق سوپ خوری آرد ذرت را اضافه کنید و دوباره هم زدن را ادامه دهید تا سس غلیظی به دست بیاید. بعد از غلیظ شدن پوره را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم