آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)


آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)

لیمو را آب بگیرید. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)
لیمو را آب بگیرید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)

مواد اولیه:

آوکادو رسیده ۳عدد
میگو پخته شده ۶عدد
کرفس با برگ نازک ۲ساقه
کاهوپیچ ۱عدد
هویج پخته 1عدد
مایونز نیم پیمانه
فلفل قرمز یا سبز تند ۲عدد
لیمو 2عدد
سرکه ۲قاشق
روغن سالاد3 قاشق
نمک فلفل به میزان لازم

روش تهیه:

لیمو را آب بگیرید. آوکادو را با برش طولی از وسط نصف کنید و هسته آن را در بیاورید. گوشت آوکادو را با قاشق بتراشید، به طوری که پوست خالی شود ولی سوراخ نشود. آبلیمو را روِی گوشت آوکادو بدهید و کمی هم توی پوست بمالید تا رنگ آن تیره نشود(رنگ گوشت آوکادو زود بر می گردد) میگو و کرفس و هویج را نخودی خورد کنید و همراه با اندکی نمک و فلفل با مایونز و گوشت آوکادو مخلوط کنید و توی پوست خالی آوکادو بریزید. فلفل قرمز یا سبز را خرد کنید ۲-۳ تکه روی هر پوست پر از سالاد بگذارید. کاهو شسته وخشک کرده را رشته رشته کنید و در ظرفی بریزید و نمک و فلفل بپاشید و روغن و سرکه را روی آن بدهید و زیر و رو کنید و سپس در ۶ بشقاب سالاد خوری بکشید و در هر ظرف یک نیمه آوکادوی پر از سالاد کنار کاهو بگذارید و به عنوان غذای اول سر سفره بگذارید. به جای میگو میتوان سینه مرغ یا ژامبون گاو یا سوسیس یا تخم مرغ سفت به کار برد. به جای پوست آوکادو، سالاد را می توان در بشقاب یا روی برگ کاهو ریخت.منبع: پرشین وی
آشنایی با روش تهیه‌ی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن تبریک روز دختر + پیام های خاص برای تبریک روز دختر و جملات ناب