آشنایی با روش تهیهی سالاد آوکادو و میگو (اکوادور)
لیمو را آب بگیرید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
سه شنبه 1397/07/17 ساعت 11:31
مواد اولیه:
آوکادو رسیده ۳عدد میگو پخته شده ۶عدد کرفس با برگ نازک ۲ساقه کاهوپیچ ۱عدد هویج پخته 1عدد مایونز نیم پیمانه فلفل قرمز یا سبز تند ۲عدد لیمو 2عدد سرکه ۲قاشق روغن سالاد3 قاشق نمک فلفل به میزان لازم
روش تهیه:
لیمو را آب بگیرید. آوکادو را با برش طولی از وسط نصف کنید و هسته آن را در بیاورید. گوشت آوکادو را با قاشق بتراشید، به طوری که پوست خالی شود ولی سوراخ نشود. آبلیمو را روِی گوشت آوکادو بدهید و کمی هم توی پوست بمالید تا رنگ آن تیره نشود(رنگ گوشت آوکادو زود بر می گردد) میگو و کرفس و هویج را نخودی خورد کنید و همراه با اندکی نمک و فلفل با مایونز و گوشت آوکادو مخلوط کنید و توی پوست خالی آوکادو بریزید. فلفل قرمز یا سبز را خرد کنید ۲-۳ تکه روی هر پوست پر از سالاد بگذارید. کاهو شسته وخشک کرده را رشته رشته کنید و در ظرفی بریزید و نمک و فلفل بپاشید و روغن و سرکه را روی آن بدهید و زیر و رو کنید و سپس در ۶ بشقاب سالاد خوری بکشید و در هر ظرف یک نیمه آوکادوی پر از سالاد کنار کاهو بگذارید و به عنوان غذای اول سر سفره بگذارید. به جای میگو میتوان سینه مرغ یا ژامبون گاو یا سوسیس یا تخم مرغ سفت به کار برد. به جای پوست آوکادو، سالاد را می توان در بشقاب یا روی برگ کاهو ریخت.منبع: پرشین وی