پوست لبوی پخته را کنده و آنرا به شکل قطعات گرد کوچک می بریم. ]]>
آشنایی با روش تهیهی سالاد لبو
پوست لبوی پخته را کنده و آنرا به شکل قطعات گرد کوچک می بریم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
تاریخ :
چهارشنبه 1397/07/18 ساعت 09:54
مواد اولیه:
لبوی بزرگ ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد خیار ۲ عدد مغز کرفس ۲ عدد تربچه چند دانه مغز کاهو ۲ عدد فلفل سبز ۱ عدد مایونز ۱ فنجان
روش تهیه:
پوست لبوی پخته را کنده و آنرا به شکل قطعات گرد کوچک می بریم. تخم مرغها را رنده می کنیم. خیار ، مغز کرفس ، تربچه و فلفل سبز را خرد می کنیم. و سالاد را با سلیقه خویش تزیین می کنیم. باید توجه کنیم، سالاد به گونه ای تزیین شود که سس مایونز را بتوان در وسط آن ریخت.منبع: پرشین وی