آشنایی با روش تهیه‌ی دسر پاییزی


آشنایی با روش تهیه‌ی دسر پاییزی

با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. ]]>

آشنایی با روش تهیه‌ی دسر پاییزی
با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
آشنایی با روش تهیه‌ی دسر پاییزی

مواد اولیه:

انار بزرگ ۲ عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی) یک عدد
شکر یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ ۲ پیمانه

روش تهیه:

با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.منبع: پرشین وی
آشنایی با روش تهیه‌ی دسر پاییزیمشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جملات و متن تبریک روز جهانی خلبان به همسرم و عشقم + عکس نوشته و استوری