سوپ شیر علاوه بر اینکه خوشرنگ و خوشمزه است بسیار مقوی و سالم است و هر آنچه از ویتامین و پروتئین مورد نیاز بدن است تامین می کند. در این نوشتار قصد داریم ۳ طرز تهیه سوپ شیر بسیار جدید و خوشمزه را برای شما بگوییم که تا به حال امتحان نکرده اید و این آخر هفته فرصت خوبی است که یکی از این سوپ های خوشمزه را درست کنید.
۱. سوپ شیر و گل کلم
مواد لازم:
– مقداری گل کلم (خرد شده)
– شیر کم چرب – 2 فنجان
– روغن 1 قاشق چایخوری
– کرفس – 2 قاشق غذاخوری (ریز خرد شده)
– پیاز – 1 فنجان (ریز خرد شده)
– پودر فلفل سیاه و نمک برای بهبود طعم و مزه
طرز تهیه سوپ شیرروغن را در یک تابه گرم کنید و پیاز را دو دقیقه در آن تفت بدهید. گل کلم را به آن اضافه کنید. 3-4 دقیقهی دیگر هم تفت بدهید. حالا شیر و نصف فنجان آب در تابه بریزید. مواد را خوب هم بزنید و به مدت ده دقیقه صبر کنید تا بپزند. در این مدت گاهی مواد را هم بزنید. اجازه بدهید ترکیب کاملا خنک شود. سپس آن را با میکسر خوب له کنید. حالا ترکیب را دوباره در یک قابلمه بریزید و کرفس، فلفل، نمک و نصف فنجان آب اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن دو دقیقهی دیگر هم صبر کنید بپزد. در این میان مدام آن را هم بزنید. بلافاصله آن را سرو کنید و در حالی که هنوز گرم است بخورید.
مطلب مرتبط: ۲ طرز تهیه سوپ عدس قرمز و سبز مجلسی و بسیار خوشمزه
۲. سوپ شیر و خیار سرد
مواد لازم:
– خیار – 2 فنجان (مکعبی خرد شده) و نصف فنجان (ریز خرد شده)
– شیر کم چرب – نصف فنجان
– کرهی کم چرب – 2 قاشق چایخوری
– نمک برای بهبود طعم و مزه
– از فلفل سیاه تازه پودرشده و برگ نعنا برای تزئین استفاده کنید
طرز تهیه سوپ شیریک قابلمهی گود نچسب بردارید. خیار را با یک و نیم فنجان آب درون قابلمه بریزید. به مدت 10 دقیقه روی شعلهی متوسط بپزید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. خیار، شیر و نمک را در یک کاسه میکس کنید تا ترکیبی صاف و نرم حاصل شود. آن را کنار بگذارید. کره را در یک ظرف گرم کنید. خیار خرد شده و قارچ را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی شعلهی پایین تفت بدهید. پس از برداشتن قابلمه از روی شعله، مخلوط خیار و شیر را اضافه کنید و تمام ترکیبات را خوب هم بزنید. سوپ را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سوپ را با پودر فلفل سیاه و برگ نعنا تزئین کنید. این سوپ را سرد سرو کنید.
مطلب مرتبط: سوپ کدو حلوایی: ۳ طرز تهیه سوپ کدو تنبل مخصوص پاییز
۳. سوپ شیر و پنیر چدار
مواد لازم:
– آرد – 1 قاشق غذاخوری
– هویج (بزرگ) – 1 عدد (خردشده)
– سیر- 2 حبه (خرد شده)
– پیاز زرد 1 عدد (خرد شده)
– کلم بروکلی- 1 عدد (برش خورده)
– آب مرغ کم نمک – 1 فنجان
– شیر 2 فنجان
– فلفل سیاه و نمک برای بهبود طعم و مزه
– ماءالشعیر – 1 فنجان
– کره – 1 قاشق غذاخوری
– پنیر چدار – 1 فنجان (رنده شده)
– سس تاباسکو بنا به ذائقهتان
طرز تهیه سوپ شیریک قابلمهی بزرگ آماده کنید و کره را روی شعلهی متوسط حرارت بدهید. بروکلی، هویج، سیر و پیاز را حدود 5 دقیقه تفت بدهید تا زمانی که سبزیجات نرم شوند. آرد را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید سوپ بپزد تا زمانی که سبزیجات به درستی نرم شوند. حالا، ماءالشعیر و آب مرغ را به آن اضافه کنید و دائم هم بزنید تا مانع از گلوله شدن آرد شوید. چند دقیقه صبر کنید و سپس مخلوط را به مخلوطکن انتقال بدهید و هم بزنید تا پورهای صاف و یکدست آماده شود. حالا سوپ را به قابلمه برگردانید و روی شعلهی کم بگذارید. پنیر و شیر را به آن اضافه کنید. سوپ را با فلفل، نمک و سس تاباسکو تزئین کنید.
برای اطلاع از سایر دستور تهیه غذا و شیرینی و دسرهای مختلف به بخش طرز تهیه و روش پخت مراجعه کنید.
ترجمه: تحریریه سایت کسب و کار بازده- سارا فیضی
منبع: هوم رمدی هکس