طرزتهیه سوپ قارچ و اسفناج


طرزتهیه سوپ قارچ و اسفناج

قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

طرزتهیه سوپ قارچ و اسفناج
مواد لازم:


قارچ خرد شده
نصف لیوان
پیاز خرد شده
نصف لیوان
کره
۲ قاشق غذاخوری
شیر
سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار کم
آرد ذرت ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج یک کیلوگرم
پنیر خامه‌ای ۱۱۵ گرم



طرز تهیه:


* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.



* ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.



* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.



* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.



* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه‌ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می‌زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.


لذت آشپزی با بیتوته


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آواز ماندگار؛ تمرین آواز استاد محمدرضا شجریان با همایون در 9 سالگی/ بنازم به این صدا ک...