طرز تهیه سالاد سیب زمینی با زیتون و پنیر فتا
شاید خوردن سالادهای تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه میشود.
اگر این روزها سری به انواع رستورانهای لوکس بزنید میبینید که گاها تنوع و قیمت سالاد از غذای اصلی بیشتر است. در تهیه سالاد تنوع زیادی وجود دارد و شما میتوانید با کمی خلاقیت خوشمزهترین سالادها را درست کنید. مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف میکنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالادهای تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه میشود.
مواد لازم:
یک کیلوگرم سیب زمینی
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر
سرکه سفید ½ قاشق غذا خوری
یک قاشق چای خوری سس خردل
مقداری پیازچه خرد شده
مخلوط زیتون و پنیر فتای خرد شده ۲۵۰ گرم
یک قاشق غداخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
۱. سیب زمینیهای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بگذارید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشند. سپس آب را تخلیه کنید و اجازه دهید سیب زمینیها خنک شوند.
۲. روغن زیتون، سرکه و خردل را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. سس را روی سیب زمینیها ریخته و مطمئن شوید که تمام سیب زمینیها به سس آغشته شده اند. در آخر پیازچه، زیتون، پنیر فتا و جعفری را خوب با سیب زمینیها مخلوط کرده و سالاد را سرو کنید.
مواد لازم:
یک کیلوگرم سیب زمینی
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون بکر
سرکه سفید ½ قاشق غذا خوری
یک قاشق چای خوری سس خردل
مقداری پیازچه خرد شده
مخلوط زیتون و پنیر فتای خرد شده ۲۵۰ گرم
یک قاشق غداخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
۱. سیب زمینیهای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بگذارید و روی آن را با آب بپوشانید. بگذارید برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بجوشند. سپس آب را تخلیه کنید و اجازه دهید سیب زمینیها خنک شوند.
۲. روغن زیتون، سرکه و خردل را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه به آن بزنید. سس را روی سیب زمینیها ریخته و مطمئن شوید که تمام سیب زمینیها به سس آغشته شده اند. در آخر پیازچه، زیتون، پنیر فتا و جعفری را خوب با سیب زمینیها مخلوط کرده و سالاد را سرو کنید.