معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)


معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)

غذا برای مهمانی شامل برخی غذاهای اعیانی است که گوشت و برنج در آنها حرف اول را می‌زند. این غذاها غالبا برای جمع کردن دوستان و اعضای خانواده دور یک میز غذا تهیه می‌شود.

ستاره | سرویس آشپزی – آنچه در فرهنگ ما به عنوان غذا برای مهمانی مرسوم است، معمولا با انواع گوشت مرغ، ماهی، بوقلمون، بلدرچین یا گوشت قرمز درست شده و همراه با پلو سرو می‌شود. غذا‌های زیادی برای برگزاری یک مهمانی باشکوه وجود دارد، ولی آنچه باعث می‌شود غذای یک مهمانی به یادماندنی و خاطره انگیز شود، خوب درست کردن و به عمل آوردن غذا در حجم زیاد است که تنها با تمرین و تجربه میسر خواهد شد. در ادامه با برخی از این غذاها آشنا خواهید شد.


۱۲ غذا برای مهمانی (نهار و شام)

۱. رتی مرغ در نان بریوش

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
رتی مرغ یک غذای شیک و مجلسی فرانسوی است. این غذا با فیله مرغ پیچیده و در خمیری مخصوص درست شده و پس از پخت به صورت حلقه‌ای برش می‌خورد. حلقه‌های گوشت همراه با سس مخصوص و تره بار پخته، غذایی کامل است که هر کس برای خوردن آن وسوسه می‌شود.

۲. رولت گوشت چرخ کرده

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
رولت گوشت چرخ کرده را به عنوان یک غذای خوشمزه برای مهمانی فراموش نکنید. ظاهر این غذای خوشمزه، سالم و مقوی می‌تواند برای کودکان نیز وسوسه انگیز باشد. رولت گوشت چرخ کرده یک غذای شیک و مجلسی است که از دو لایه بیرونی و درونی تشکیل شده، لایه بیرونی شامل خمیری از گوشت چرخ کرده و لایه درونی ترکیبی از مواد غذایی و سبزیجات مختلف است.

۳. ژیگو ایرانی

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
ژیگو ایرانی نوعی غذا برای مهمانی است و با ژیگو فرانسوی تفاوت‌هایی دارد. این غذا گوشت گوساله پخته شده روی حرارت ملایم است و معمولا با پوره سیب زمینی، لوبیا سبز، نخود سبز پخته، برش‌های گوجه فرنگی خام و چند شاخه جعفری تزیین شده و با پلو سرو می‌شود. ژیگو به دو صورت درسته و بریده طبخ می‌شود که تفاوت آن‌ها در مدت زمان پخت و میزان پختگی گوشت است.

۴. مرغ شکم پر شمالی

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
مرغ شکم پر شمالی نوعی غذا‌ی مرسوم در مجالس است. این غذا معمولا به صورت شیرین و بدون نمک درست شده و با پلو سرو می‌شود. مرغ شکم پر شمالی با مرغ درسته‌ای تهیه می‌شود که شکم آن با سبزیجات محلی مانند اوجی پر شده و به جرات می‌توان گفت که یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های مجلسی به حساب می‌آید.

۵. باقالی پلو با گوشت

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
باقالی پلو با گوشت، یک غذای مجلسی و مناسب مهمانی بوده که از دو بخش پلو شوید باقالی و گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی تشکیل شده است. این غذا امروزه در سفره اکثر ایرانیان به چشم می‌خورد، ولی همچنان به عنوان غذایی اعیانی شناخته می‌شود که طرفداران بسیاری دارد.

۶. قلیه ماهی شمالی

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
قلیه ماهی یکی از انواع غذا برای مهمانی به حساب می‌آید که بیشتر در مناطق شمال و جنوب کشور که در کنار دریا واقع شده اند، طبخ می‌شود. این غذای خوش آب و رنگ نوعی خورش است که با برنج به عنوان وعده نهار یا شام سرو می‌شود. قلیه ماهی با سبزی، پیاز، ماهی و سیر درست شده و با چاشنی‌های ترشی همچون تمر هندی و رب انار مزه دار می‌شود. سبزی قلیه ماهی به قدری خوش عطر است که بدون سرخ کردن ماهی نیز غذایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار محسوب می‌شود.

۷. ماهی شکم پر جنوبی

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
ماهی شکم پر در فر درست می‌شود. استفاده از سبزیجات معطر و چاشنی‌های متنوع در تهیه این غذا، آن را به غذایی پرطرفدار تبدیل کرده و حتی افرادی که به خاطر بوی ماهی از خوردن آن اجتناب می‌کنند، ماهی شکم پر را دوست دارند. ماهی شکم پر جنوبی اغلب با ماهی صبور و سبزی‌های معطری مانند گشنیز و شنبلیله درست می‌شود و چاشنی طعم دهنده آن تمر هندی است.

۸. شیرین پلو با مرغ

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
شیرین پلو یکی از پلو‌های سنتی ایران و نوعی غذا برای مهمانی است که زعفران، گلاب و خلال پوست پرتقال یا نارنج به ان عطر و بوی منحصر به فردی می‌دهد. شیرین پلو یک نوع پلوی مخلوط و شیرین مزه است که با گوشت و مرغ درست می‌شود و نحوه طبخ آن در مناطق مختلف فرق می‌کند.

۹. مرغ سوخاری در فر

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
مرغ سوخاری نوعی مرغ برشته و مناسب مهمانی است که طرفداران زیادی دارد. اگر شما به دنبال روشی آسان و سالم برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه برای مهمان‌های خود هستید، بهتر است آن را در فر درست کنید.

۱۰. شیشلیک در فر

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
شیشلیک یک نوع کباب خوشمزه است که در فر نیز قابل تهیه بوده و معمولا با استفاده از گوشت راسته با استخوان یا گوشت دنده درست می‌شود. برای تهیه شیشلیک در فر، معمولا گوشت را چند ساعت یا از شب قبل در مایه‌ای از ترکیب ماست و پیاز رنده شده یا آبلیمو و پیاز رنده شده یا آب انار و پیاز رنده شده یا سرکه رقیق که با مقداری فلفل سیاه، میخک و پودر دارچین جوشیده و سپس خنک شده باشد، می‌خوابانند و سپس با سبزیجات و ادویه جات معطر مزه دار می‌کنند. طبخ شیشلیک در فر آسان‌ترین روش پخت این غذای خوشمزه و مجلسی است.

۱۱. میگو پلو

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
میگو پلو نوعی برنج مخلوط است که با مواد متنوعی درست می‌شود. میگو پلوی بوشهری از مخلوط میگو با سبزی، سیر، پیاز داغ و شیره تمر هندی درست می‌شود، در حالیکه میگو پلو با کشمش و گردو از مخلوط میگو با کشمش، گردوی خرد شده و پیاز داغ تهیه می‌شود. هر کدام از این پلو‌ها طعم و مزه منحصر به فردی داشته و می‌توانند به عنوان یک غذا برای مهمانی درست شوند.

۱۲. کباب برگ تابه‌ای

معرفی 12 نوع غذا برای مهمانی (ناهار + شام)
کباب برگ تابه‌ای را با استفاده از گوشت راسته گوساله یا گوسفندی درست می‌کنند که مرحله طبخ آن در تابه رژیمی صورت می‌گیرد. برای درست کردن کباب برگ تابه‌ای دیگر نیازی به بر پا کردن دود زغال نیست و بدین ترتیب می‌توانید در خانه‌های آپارتمانی نیز کبابی خوشمزه درست کرده و با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید.

شما چه غذای دیگری را برای مهمانی پیشنهاد می‌کنید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا