ژله نارنگی، یک دسر زمستانی نیم ساعته


ژله نارنگی، یک دسر زمستانی نیم ساعته

نارنگی یکی از میوه های فصل پاییز و زمستان است که طرفداران بسیاری دارد. شما می توانید با نارنگی، شیر و پودر ژله یک دسر خوش طعم زمستانی به اسم ژله نارنگی درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

ژله نارنگی، یک دسر زمستانی نیم ساعته
مواد لازم برای تهیه ژله نارنگی

پودر ژله آلوئه ورا: ۲ بسته
شیر: ۲ لیوان
آب جوش: ۲ لیوان
نارنگی: ۴ عدد



طرز تهیه ژله نارنگی


ابتدا نارنگی‌ها را پوست کنده و از حلقه حلقه کنید.
نارنگی‌ها را برای چند دقیقه روی دستمال کاغذی قرار دهید تا آب اضافی شان جذب شود.
نصف یک بسته از ژله آلوئه ورا را با نصف لیوان آب جوش حل کنید.
سپس بعد از این که کمی خنک شد، نصف لیوان شیر را به آن اضافع کرده و مخلوط کنید.
قالب تان را کمی چرب کنید و نارنگی‌ها را کف قالب تان بچینید.
نصفه ژله آلوئه ورا را روی نارنگی‌ها ریخته و درون یخچال بگذارید تا کامل بسته شود. این کار برای جلوگیری از تکان خوردن نارنگی‌ها است.
بعد از دو ساعت مابقی ژله‌ها را ابتدا با آب جوش و سپس با شیر مخلوط کرده و درون قالب بریزید.
بعد از ۳ ساعت فالب را از یخچال بیرون آورده و از قالب خارج کنید.
منبع: سیمرغ

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فال حافظ روزانه سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 با معنی و تفسیر دقیق