چطور برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنیم؟


چطور برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنیم؟

استرالیا یکی از برترین مقاصد برای ادامه تحصیل و زندگی است. مهاجرت به استرالیا فرصت‌های عالی متعددی برای مهاجران جدید فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام موسسه راد، بخصوص برای افرادی که دارای ویزای مهارت، ویزای تحصیلی استرالیا و ویزای کسب‌وکار باشند.

به واسطه منظم‌ترین سیستم مبتنی بر ایالت، دستمزد بالا، تنوع فرهنگی، شهرهایی با کلاس جهانی و نرخ اشتغال بالا، مهاجرت به استرالیا هر ساله هزاران جزو اهداف دانشجویان و متخصصان در سراسر دنیاست.

درواقع کمبود متخصصان دارای مهارت در صنایع مختلف استرالیا فرصتی منحصر به فرد برای بسیاری از افراد جوان و با استعداد مهیا کرده تا با مهاجرت به استرالیا و تحصیل در استرالیا تحصیلات و کار مناسبی را پیدا کنند و حتی اقامت دائم در استرالیا را بدست بیاورند.

انواع ویزاهای مهاجرت به استرالیا

ویزاهای متفاوتی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد. شرایط لازم برای درخواست و اخذ این ویزاها ثابت نیست و بر اساس شرایط اجتماعی- سیاسی روز تغییر می‌کند . معمولا سالی دو بار، در ژانویه و جولای تغییرات اعمال شده از طرف اداره مهاجرت استرالیا اعلام می‌شود .

چطور برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنیم؟

ویزای مختلف مهاجرت به استرالیا عبارتند از :

Working and skilled visas Business and Investment visa Studying visas Family and spousal visas

از بین این ویزاهای متفاوت درباره دو نوع آن که بیشترین متقاضی را دارند توضیح مختصری داده‌ایم:

مهاجرت به استرالیا ازطریق دانشجویی Student visa and Temporary Graduate visa

ویزای دانشجویی (Student visa (subclass ۵۰۰

هرساله بر تعداد کسانی که برای ویزای دانشجویی استرالیا اقدام می‌کنند، افزوده می‌شود. چرا که این کشور دارای دانشگاه‌های ممتاز با رتبه‌های جهانی بسیار بالایی است و افرادی که در این کشور فارغ‌التحصیل می‌شوند شانس بیشتری برای درخواست مهاجرت به استرالیا را خواهند داشت .

در سیستم امتیازبندی برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت General Skilled Migration ۵تحصیل در استرالیا امتیاز دارد و حتی اگر دانشگاه در شهرهای کم‌جمعیت باشد ۵ امتیاز دیگر به این دلیل اضافه خواهد شد .

ویزای بعد از فارغ التحصیلی (Temporary Graduate visa (subclass ۴۸۵

این ویزا اقامت موقت است و به متقاضی این شانس داده می‌شود که برای کسب تجربه بعد از فارغ‌التحصیلی در کشور استرالیا کار و زندگی کند. متقاضی تا قبل از شش ماه بعد از فارغ‌التحصیلی فرصت دارد برای این ویزا اقدام کند و باید کمتر از ۵۰ سال داشته باشد. حداقل ایلتس مورد نیاز ۶ است که هیچ بندی کمتر از ۵ نباشد. مدت این ویزا بستگی به نوع دارد :

Graduate Work stream

این ویزا برای دانشجویانی است که رشته آنان در لیست مشاغل مورد نیاز MLTSSI کشور استرالیاست. مدت ویزا برای کلیه مقاطع تحصیلی از کاردانی تا دکترا فقط ۱۸ ماه می‌باشد .

Post-Study Work stream

این ویزا به کلیه دانشجویانی فارغ‌التحصیل در مقاطع کارشناسی و بالاتر از دانشگاه مورد تایید علیرغم هر رشته‌ایی داده می‌شود . مدت ویزا برای کارشناسی و کارشناسی ارشد دو سال، کارشناسی ارشد تحقیقاتی سه سال و دکترا چهار سال است .

دانشجویان در مدتی که این ویزا را دارند می‌توانند در جست‌وجوی شغل مرتبط با رشته خود باشند و زمانی که استخدام شوند با کسب ۶۰ امتیاز می‌توانند برای مهاجرت به استرالیا با اقامت دائم از طریق مهارت اقدام کنند .

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری وتجارت Business and Investment visa

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه‌گذاری دارای پیچیدگی خاصی است و نیاز به سرمایه مالی قابل توجهی دارد .

ویزاهای سرمایه‌گذاری در استرالیا به سه گروه تقسیم می‌شوند :

Business Innovation and Investment (Provisional) visa (subclass ۱۸۸)

این ویزای سرمایه‌گذاری برای اقامت موقت ۴ سال و سه ماه است که قابل تبدیل به ویزای دائم ۸۸۸ می‌باشد .

Business Innovation and Investment (Permanent) visa (subclass ۸۸۸)

این ویزا اقامت دائم استرالیاست که در واقع مرحله دوم برای دارندگان ویزای ۱۸۸ است تا ویزای موقت خود را به دائم تبدیل کنند .

Business Talent (Permanent) visa (subclass ۱۳۲)

این ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا برای اقامت دائم مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ است. متقاضی باید متعهد شود بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و تجارتی را آغاز می‌کند یا در یک تجارت استرالیایی سهیم می‌شود .

برای درخواست این ویزا سن فرد باید کمتر از ۵۵ سال باشد و دارایی او و همسرش در کار تجاری ۴۰۰ هزار دلار و گردش مالی حداقل ۳ میلیون دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا داشته باشند .

مالکیت ۵۱ درصد از بیزینس برای درآمد کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال یا مالکیت ۳۰ درصد برای درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشند .

ارزش دارایی‌های شان ۱/۵ میلیون دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. مدارک دال بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس را نیز باید ارائه دهند.

ادیتور: زهرا میعادی

انتهای رپورتاژ خبری

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اقتصادی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا