تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج


تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج

تهیه مربای هویج : چگونه مربای هویج تهیه کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره مربا و مارمالاد ، دو روش طرز تهیه مربای هویج ساده و به شکل گل رز در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     مربای هویج رزا منتظمی ، تهیه مربای هویج     مربای هویج ?⛵️ … نوشته تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

مربا و مارمالاد ، دو روش طرز تهیه مربای هویج ساده و به شکل گل رز در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

نوشته های مشابه

تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج

مربای هویج رزا منتظمی ، تهیه مربای هویج

مربای هویج ?⛵️

?مواد لازم برای۱ نفر??

هویج ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰ گرم

آب ۲ لیوان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری

آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
خلال پسته در صورت تمایل کمی
هل کمی

?طرز تهیه ??

۱- هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند.

۲- شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت ۲ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

⚫️سایر نکات??

هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.

تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج با پیمانه

دلیل کپک زدن مربا : شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربا : این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

مربای هویج به شکل گل رز ? ⛱

?مواد لازم? ?

هویج :١ کیلو که باید سالم، بلند و صاف باشد.
آهک خوراکی: ١ پیمانه

شکر: ٨ پیمانه
پودر هل و گلاب به میزان لازم

?طرز تهیه? ?

بعد از پوست کندن و شستن هویج ها، با پوست کن خیلی نازک ورقه ورقه میکنیم و ٣ تا ۴ ساعت داخل آب نمک میذاریم بعد از اینکه قابلیت تا شدن پیدا کرد به شکل گل لوله میکنیم و انتهایش خلال دندون میزنیم تا گلمون باز نشود. وقتی همه گل ها رو درست کردین چند ساعت داخل آب بزارین و هر یک ساعت آبشو عوض کنین تا شوریش از بین بره. سپس هویج ها رو به مدت ١٠ تا ١٢ ساعت داخل آب آهک زُلال میذاریم بعد ٣ تا ۴ ساعت میذاریمشون داخل آب سرد. آب را در قابلمه به جوش آورده هویج ها را چند دقیقه داخلش میجوشونیم و آبکش میکنیم سپس شکر، آب (۱ لیتر)، پودرهل و گلاب را مخلوط کرده صبر کنید تا جوش بزند و حتما قوام بیاید، بعد بگذارید تا سرد شود و هویج ها را داخلش بریزید و در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. قبل اینکه هویج ها را در شیشه بریزید خلالها را جدا کنید ?

تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج

تهیه مربای هویج | دو روش طرز تهیه مربای هویج

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ترشی و مربا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | اتفاقات عجیب و ترسناک جهان تا سال 2024