عکس/ ماهی دودی


عکس/ ماهی دودی

دودی کردن ماهی فرایندی است کهن که از صدها سال پیش در شمال کشورمان رایج بوده است.

به گزارش مشرق، دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می شود. ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه های گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو می‌شود.

عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی
عکس/ ماهی دودی

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

ببینید | واکنش خبرساز تیم امنیتی پوتین و مقام چینی بعد از نزدیکی این دو چهره سیاسی