مصرف چای و قهوه در بارداری، چه اثراتی دارد؟


مصرف چای و قهوه در بارداری، چه اثراتی دارد؟

تحقیقات جدید نشان داده استفاده زنان باردار از کافئین موجود در چای یا قهوه موجب کاهش وزن کودک می شود.

تحقیقات جدید نشان داده استفاده زنان باردار از کافئین موجود در چای یا قهوه موجب کاهش وزن کودک می شود. همچنین زنان باردار که حداقل ۲۰۰ میلی گرم کافئین را به صورت روزانه مصرف می کنند، بر اساس گفته کالج آمریکایی زنان و زایمان به صورت واضح کاهش وزن جنین را مشاهده می کنند.
تاثیرات مصرف کافئین در دوران بارداری چیست؟
زنان بارداری که چه از طریق قهوه و چه از طریق چای مصرف کافئین بالایی دارند، فرزندانی با میانگین وزنی پایین‌تر دارند. یک مطالعه جدید مصرف کافئین را به عنوان یک محرک در زنان باردار مورد بررسی قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری و به نقل از رویترز، تحقیقات جدید نشان داده استفاده زنان باردار از کافئین موجود در چای یا قهوه موجب کاهش وزن کودک می شود. همچنین زنان باردار که حداقل 200 میلی گرم کافئین را به صورت روزانه مصرف می کنند، بر اساس گفته کالج آمریکایی زنان و زایمان به صورت واضح کاهش وزن جنین را مشاهده می کنند.

تاثیرات مصرف کافئین در دوران بارداری چیست؟
این مطالعه نتوانسته دلایل این اتفاق را ثابت کند اما توانسته ارتباطی بین مطالعات گذشته و حال را در مورد کافئین بررسی و بیش از پیش به مضرات استفاده کافئین برای زنان باردار تاکید کند. در اکثر این مطالعات، کافئین موجود در قهوه و نوشابه بررسی شد. این یافته در The American journal of clinical Nutrition به چاپ رسیده و قابل مشاهده است.
برای انجام این مطالعه تیم تحقیقاتی دکتر چن حدود ۱۰۰۰ مادر ایرلندی را مورد آزمایش قرار دادند. ایرلند کشوری است که بیشتر از چای استفاده می‌کنند تا قهوه. در این مطالعه حدود نیمی از زنان مصرف منظم چای و حدود ۴۰ درصد از آنها به سراغ قهوه می‌رفته‌اند.
برخی زنان کلا قهوه را در طول بارداری کنار می گذارند و برخی دیگر به خوردن آن ادامه می دهند.کافئین می تواند از رحم شما عبور کند و به جنین در حال رشد شما برسد. برخلاف الکل که به زنان توصیه می شود در طی بارداری کاملا از خوردن آن اجتناب کنند، اگر دلتان واقعا قهوه می خواهد ، می توانید به خوردن آن در طی دوران بارداری هم ادامه دهید.
«لینگ وی‌ چن»، نویسند ارشد این مقاله از دانشگاه دابلین در ایرلند، می‌گوید: «بر اساس مشاهداتی که ما داشته‌ایم و به این دلیل که بسیاری از حاملگی‌ها این روزها برنامه ریزی نشده است، ما به زنان باردار و آنهایی که قصد بارداری دارند توصیه می‌کنیم که میزان جذب کافئین خود را از طریق چای و قهوه به حداقل مقدار ممکن برسانند.»
کارشناسان توصیه می کنند که باید مصرف کافئین را در دوران بارداری محدود کرد و از 200 گرم نباید تجاوز کرد، یعنی تقریبا دو فنجان قهوه.منظور از دولیوان همان فنجان های کوچک قهوه خوری می باشد که نباید بیشتر از آن بخورید

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت مادر و نوزاد

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


رابطه جنسی زیر دوش آب در حمام با همسر خوب است یا بد؟