لواشک انار و به | طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه در خانه


طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه و ترش لواشک به و انار یک لواشک خانگی خوشمزه است که طعمی فوق العاده الی دارد و ممکن است حتی با شنیدن اسم آن هم دهان شما آب بیفتد! مواد لازم لواشک انار و به به 1 عدد بزرگ دانه انار یا آب انار 2 لیوان آبلیمو 3 … نوشته لواشک انار و به | طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه در خانه اولین بار در مجله تاپ‌ناز‌ پدیدار شد.

لواشک انار و به | طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه در خانه

طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه و ترش

لواشک به و انار یک لواشک خانگی خوشمزه است که طعمی فوق العاده الی دارد و ممکن است حتی با شنیدن اسم آن هم دهان شما آب بیفتد!

مواد لازم لواشک انار و به

به 1 عدد بزرگ دانه انار یا آب انار 2 لیوان آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

لواشک انار و به | طرز تهیه لواشک انار و به خوشمزه در خانه

دستور تهیه لواشک انار و به

به را خوب بشویید و به قطعات کوچک ترد خرد کنید و تخم آن را جدا کنید.

دانه های انار را هم درون میکسر بریزید تا عصاره آن خارج شود.

می توانید حتی از آب انار هم استفاده کنید زیرا راحت تر است.

سپس به ریز شده را با آب انار و 3 قاشق آبلیمو درون قابلمه ای بریزید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

پس از اینکه به جوش آمدند بگذارید تا با حرارت کم مواد لواشک به مدت نیم ساعت آرام آرام جوش بخورد.

اگر حس کردید لواشک خیلی ترش می شود می توانید در این مرحله 1 قاشق شکر را هم به آن اضافه کنید تا به همراه باقی مواد جوش بخورد.

بعد از سپری شدن این زمان مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مقداری خنک شود و سپس درون میکسر بریزید تا به شکل پوره در آید.

درون سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و مواد پوره شده را به صورت نازک بر روی کاغذ پخش کنید.

سپس فر را به مدت 1 تا 2 ساعت با دمای 120 درجه سانتی گراد قرار دهید تا لواشک خودش را بگیرد.

سینی را از فر درآورید تا لواشک سرد شود و بتوانید آن را مصرف کنید.

لواشک های آماده شده را به اندازه های دلخواه برش دهید و در کیسه فریزر قرار دهید.

بخوانید : لواشک میوه ای برای پاییز و زمستان

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید