کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما


کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما

در ادامه آموزش انواع شیرینی و کیک، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

کوکیز زنجبیلی با شیره‌ی خرما
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک کوکیز لذیذ آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.


مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه

دارچین: یک قاشق چایخوری

پودر زنجبیل: یک قاشق چایخوری

کره: ۵۰ گرم

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

نمک: کمی

زنجبیل تازه‌ی رنده شده: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

شیره‌ی خرما: یک سوم پیمانه

پودر خردل: نصف قاشق چایخوری

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری


طرز تهیه:

کره و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط می‌کنیم.

تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه می‌دهیم.

شیره‌ی خرما و زنجبیل تازه را به مخلوط قبلی می‌افزاییم.

آرد را به همراه پودر زنجبیل، بکینگ پودر، خردل، دارچین و نمک مخلوط کرده و به مواد قبلی می‌افزاییم.

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

دایره‌هایی کوچک از خمیر جدا کرده و روی سطحی صاف، آن‌ها را پهن می‌کنیم. سپس آن‌ها را در سینی فر می‌چینیم.

سینی را به مدت هشت دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، قرار می‌دهیم.

منبع: تابناک باتو

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اختلاف سنی شوکه کننده ژوزه و همسر ایرانی اش