روحانی: دولت باید قدرت و اختیارات لازم را داشته باشد/ دولت اگر قدرتمند نباشد مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضربه به نظام کشور اشتباه دخالت و نظارت است، چون وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمی‌کند


روحانی: دولت باید قدرت و اختیارات لازم را داشته باشد/ دولت اگر قدرتمند نباشد مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضربه به نظام کشور اشتباه دخالت و نظارت است، چون وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمی‌کند

رئیس‌جمهور گفت: دستگاه‌های نظارتی در کشور ما دچار خطا شده است و ان‌شاالله این به دست مسئولان ارشد دستگاه نظارتی اصلاح شود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : روحانی: دولت باید قدرت و اختیارات لازم را داشته باشد/ دولت اگر قدرتمند نباشد مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد/ بزرگترین ضربه به نظام کشور اشتباه دخالت و نظارت است، چون وقتی دخالت زیاد شد، مدیر کار نمی‌کند


رئیس‌جمهور گفت: دستگاه‌های نظارتی در کشور ما دچار خطا شده است و ان‌شاالله این به دست مسئولان ارشد دستگاه نظارتی اصلاح شود.

به گزارش «انتخاب» به نقل از خبرگزاری‎‌‌ها،‌ حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در پانزدهمین جشنواره شهید رجایی گفت: دولت اگر قدرتمند نباشد مردم زندگی خوشی را تجربه نخواهند کرد، قدرت و توان دولت به معنای آن است که دولت بتواند در صحنه سخت مدیریت اختیارات لازم را داشته باشد در غیر اینصورت کسی که اختیارات را نداشته باشد چه انتظاری از او دارید؟ مسئولیت‌ها باید متناسب با اختیارات باشد. این معنایش دیکتاتوری و خودرایی نیست، یعنی اینکه تمام دستگاه‌ها دولت را حمایت کنند.

وی افزود: چند روز پیش رهبری نیز بر این نکته تاکید فرمودند که در میدان دولت است و بار بر دوش دولت است و همه باید دولت را حمایت کنند، دستگاه‌های نظارتی در کشور ما دچار خطا شده است و ان‌شاالله این به دست مسئولان ارشد دستگاه نظارتی اصلاح شود.

رئیس‌جمهور با بیان حدیثی از حضرت علی (ع) اضافه کرد:‌ امیرالمومنین می‌گویند؛‌ من را کمک کنید با نظارتتان، با خیرخواهی و نصحیحتتان را کمک کنید. اما نصحیت، سخن و حرفی که از روی فریب نباشد. خالی از خیانت باشد. برخی انتقاد می‌کند نصیحت می‌کنند اما در قالب آن می‌خواهند نیش بزنند و تخریب کنند. اصل انتقاد و اصل نصیحت و نظارت باید موجب کمک شود.

رئیس‌جمهور بر همین اساس خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی باید موجب کمک دولت شود. دستگاه نظارت به معنای دخالت نیست و بزرگترین ضربه به نظام کشور، اشتباه دخالت و نظارت است. اگر روزی به جای نظارت، دخالت آمد، ضررش را مردم خواهند دید. وقتی دخالت زیاد شود مدیر هم کار نمی‌کند. دولت کوپ می‌کند، وقتی ببیند از هر طرف می‌آید، این ور نامه، آن ور نامه! خب نظارت را برای این درست نکردیم، برای این نیست که مانع و سرعت گیر شود.

روحانی با بیان این مطلب که نظارت برای این نیست که دل مدیر را بلرزانیم، تصریح کرد: نظارت برای کمک است. دستگاه نظارتی باید به دولت کمک کنند. در میدان جنگ، بازرسی هم داریم، ممکن است گروهانی، تیپی خطایی کند و بازررسی می‌آید نظر می‌دهد، اما اگر از اول بازرسی کند بیاید و بگوید اینطور کار کن ان کار را انجام نده!‌ خب اینکه طراحی نمی‌شود، نمی‌توان که جنگ کرد. این دلسوزی نیست این به هم زدن مدیریت کشور است.

وی ادامه داد: سرباز می‌خواهد تفنگ را به دست بگیرد، می‌گوید نه تو اول امتحان بده ببینم تیراندازی بلدی؟ ببینم خشاب را بلدی جا بزنی؟ اینکه دیگر میدان جنگ نیست، نمی‌شود که فرماندهی کرد! اینکه می‌شود هرج و مرج. وقتی من دارم این حرف را می‌گویم در حالی است که دو سال به پایان دولتم مانده است. اگر از اول می‌گفتم می‌شد گفت که اینها دنبال این هستند نظارت بالای سرشان نباشد. می‌خواهم بگویم هر کسی در این کشور مدیر باشد دستگاه نظارتی بخواهد در کار او دخالت کند ناموفق می‌شود و تمام مدیران ابتکار و خلاقیت را کنار می‌گذارند. نمی‌شود اینطور کار کرد. خواهش می‌کنم از مقامت ارشد دستگاه‌های نظارتی مقداری تجدید نظر کنند. از مجلس می‌خواهم در مقررات و قوانین تجدید نظر کنند. نباید بگذاریم فسادی رخ بدهد، نباید بگذاریم نظارت تعطیل شود اما باید دخالت تعطیل شود.

وی در ادامه سخنانش با بیان اینکه با دخالت دیگران دستگاه اجرایی نمی‌تواند به منظور خود برسد، گفت: دستگاه قضایی ما مستقل است و می‌تواند فردی را به علت تخلف طبق قانون محاکمه کند اما خواهش می‌کنم نگذاریم شائبه سیاسی پیش بیاید. اگر شائبه سیاسی آمد قضاوت مرده و تمام می‌شود.

این خبر تکمیل می‌شود..

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سیاسی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تصاویر: روستای ساسنگ - استان گلستان