ویدیو|کیک هلو با ژله


ویدیو|کیک هلو با ژله

آب هلو را 40 ثانیه گرم کنید و 15 گرم شکر و چند ورق ژلاتین و چند قطره رنگ صورتی را مخلوط کرده در یخچال بگذارید تا ببندد.

آب هلو را ۴۰ ثانیه گرم کنید و ۱۵ گرم شکر و چند ورق ژلاتین و چند قطره رنگ صورتی را مخلوط کرده در یخچال بگذارید تا ببندد، سپس ۴۰ گرم تخم مرغ، ۶۵ گرم شکر و ۲ گرم وانیل را هم زده و ۱۷۵ گرم شیر داغ را به آن اضافه کرده و روی گاز بگذارید و ۱۰ گرم ورقه ژلاتین را در آن حل کرده و به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید و یک لیوان رانی هلو را به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده، سپس کیک اسفنجی باریکی را در ته قالب گذاشته و یک لایه مواد را روی کیک بریزید و بگذارید در یخچال کمی خودش را بگیرد و سپس مخلوط صورتی رنگ را روی کیک گذاشته و دوباره پر می‌کنید و بگذارید در یخچال چند ساعت بماند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی