پلوی کدو حلوایی


پلوی کدو حلوایی

برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید.

پلوی کدو حلوایی
مواد لازم

کدو حلوایی بدون پوست (حبه قندی خردشده) ۵۰۰ گرم
برنج۴ پیمانه
کشمش پلویی۱ پیمانه
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه پلوی کدو حلوایی

زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه

۱
برنج را از قبل دو ساعت خیس کرده و آبکش کنید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت دهید. کدو را اضافه کرده، تفت داده، کشمش را شسته و با کدو کمی تفت دهید. یک قاشق سوپخوری شکر و زعفران و درصورت دلخواه یک قاشق سوپخوری رب به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. برنج را ساده دم کنید.

۲
برای درست کردن گوشت قلقلی‌ها گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و یک عدد پیاز دیگر را در آن رنده کنید. مقداری هم نمک و فلفل بزنید. حالا با دستتان شروع به ورز دادن کنید تا مایه گوشتی یکدست شود. تابه‌ای آماده کنید و داخل آن مقداری روغن بریزید. کوفته‌ها را در روغن سرخ کرده و به مخلوط کدو اضافه کنید. وقتی که برنج دم کشید، آن را درون دیس کشیده و لابه‌لای آن گوشت و کدو را بریزید و سرو کنید.
منبع:سرآشپز پاپیون

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سخنگوی نیروهای مسلح: دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم