سمبوسه موزی با خمیر یوفکا


این شیرینی ساده، در زمان کوتاهی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

سمبوسه موزی با خمیر یوفکا
چی لازم دارم:

خمیر یوفکا: به میزان لازم
موز: یک عدد
شکلات کاکائویی: ۱۲ عدد

چطور بپزم:

موز را به خوبی له می‌کنیم.

از خمیر یوفکا مربع‌های کوچکی به اندازه‌ی دلخواه جدا می‌کنیم.
دو یا سه عدد خمیر مربع شکل را روی هم قرار داده، کمی موز له شده را روی خمیر قرار می‌دهیم.

روی موز، یک عدد شکلات کاکائویی قرار می‌دهیم.

دو یا سه عدد دیگر از خمیر کوچک مربع شکل یوفکا را روی شکلات قرار داده و لبه‌های خمیر‌ها را با کمک چنگال، به هم می‌چسبانیم.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد روشن کرده، سمبوسه‌های چیده شده در سینی فر را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا شکلات‌ها آب شوند.

در صورت دلخواه، در پایان، روی سمبوسه‌ها را با پودر قند، تزیین می‌کنیم.
منبع:تابناک باتو

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه قلیه ماهی بوشهری اصل خوشمزه