ترفندهای مخفی که نانواها از ما پنهان می کنند / نان آلمانی قدیمی!


ترفندهای مخفی که نانواها از ما پنهان می کنند / نان آلمانی قدیمی!

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز پخت نان آلمانی خوشمزه را به شما یاد دهیم.

دستور پخت نان آلمانی قدیمی

دستور العمل ساده من به شما کمک خواهد کرد. من در فر نان می پزم. دستور العمل های ساده به من کمک می کند نان را به راحتی درست کنم. امروز قصد دارم دستور پخت نان سفید ساده را به شما نشان دهم. شما عاشق پختن سریع نان خواهید شد. طرز تهیه نان فلاکس نان آلمانی قدیمی: 500 میلی لیتر آب گرم. 10 گرم مخمر خشک. 1 قاشق غذاخوری شکر. 30 میلی لیتر روغن آفتابگردان. 500 گرم آرد گندم. 2 قاشق چایخوری نمک. 2 قاشق غذاخوری دانه کتان. 200 گرم دیگر آرد گندم اضافه کنید. روغن آفتابگردان. در دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 30-35 دقیقه بپزید. نوش جان!


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پرورش گل برگ ذرتی گیاه آپارتمانی + شرایط و نگهداری از این گل زیبا