استفاده از هرنوع رنگ خوراکی در شیرینیسازی ممنوع است
منبع خبر /
مهر /
یزد /
28-07-1398
منبع خبر
/
مهر /
یزد
یزد ـ مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: استفاده از هر نوع رنگ خوراکی، حتی رنگهای مجاز و دارای مجوز در صنعت شیرینی سازی ممنوع است.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا مورکیان، پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته جهانی غذا با اشاره به محصولاتی که از معاونت غذا و دارو مجوز دریافت میکنند، اظهار داشت: از مضر بودن برخی محصولات نظیر رنگهای خوراکی، فرآوردههای گوشتی، نوشابهها و ... آگاه هستیم اما واقعیت این است که اگر بخواهیم مقاومت کنیم، این مواد به صورت قاچاق وارد میشود.
وی افزود: تا زمانی که مردم خواهان و مشتری این نوع محصولات هستند، بازار آن نیز وجود دارد و اگر با مجوز انجام نشود، به صورت قاچاق و بیمجوز به دست مصرف کننده میرسد بنابراین اصلاح برخی عادات غذایی باید از خانوادهها آغاز شود.
مورکیان خاطرنشان کرد: البته هر یک از این موادغذایی نیز با ضوابط و قوانینی مجوز دریافت می کنند و محدوده مصرف دارند که مصرف کننده باید این محدودیت مصرف را رعایت کند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: اگر محصول به نحوی باشد که مصرف آن به مردم آسیب بزند، از آن جلوگیری جدیتر انجام خواهد شد.
وی در مورد رنگهای خوراکی مجاز بیان کرد: برخی از رنگهایی که از فروشگاههای لوازم قنادی جمع آوری شده، فاقد هرگونه مجوزی هستند اما واقعیت این است که رنگهای مجاز و دارای مجوز نیز اجازه استفاده در هر زمینه ای را ندارند.
مورکیان با تاکید بر اینکه استفاده از هر نوع رنگ در شیرینی سازی ممنوع است، تصریح کرد: قنادان باید در پخت کیک از میوه ها و رنگهای طبیعی استفاده کنند و مردم نیز باید نسبت به این موضوع آگاهی کامل داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا مورکیان، پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری به مناسبت هفته جهانی غذا با اشاره به محصولاتی که از معاونت غذا و دارو مجوز دریافت میکنند، اظهار داشت: از مضر بودن برخی محصولات نظیر رنگهای خوراکی، فرآوردههای گوشتی، نوشابهها و ... آگاه هستیم اما واقعیت این است که اگر بخواهیم مقاومت کنیم، این مواد به صورت قاچاق وارد میشود.
وی افزود: تا زمانی که مردم خواهان و مشتری این نوع محصولات هستند، بازار آن نیز وجود دارد و اگر با مجوز انجام نشود، به صورت قاچاق و بیمجوز به دست مصرف کننده میرسد بنابراین اصلاح برخی عادات غذایی باید از خانوادهها آغاز شود.
مورکیان خاطرنشان کرد: البته هر یک از این موادغذایی نیز با ضوابط و قوانینی مجوز دریافت می کنند و محدوده مصرف دارند که مصرف کننده باید این محدودیت مصرف را رعایت کند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: اگر محصول به نحوی باشد که مصرف آن به مردم آسیب بزند، از آن جلوگیری جدیتر انجام خواهد شد.
وی در مورد رنگهای خوراکی مجاز بیان کرد: برخی از رنگهایی که از فروشگاههای لوازم قنادی جمع آوری شده، فاقد هرگونه مجوزی هستند اما واقعیت این است که رنگهای مجاز و دارای مجوز نیز اجازه استفاده در هر زمینه ای را ندارند.
مورکیان با تاکید بر اینکه استفاده از هر نوع رنگ در شیرینی سازی ممنوع است، تصریح کرد: قنادان باید در پخت کیک از میوه ها و رنگهای طبیعی استفاده کنند و مردم نیز باید نسبت به این موضوع آگاهی کامل داشته باشند.
کد خبر 4751408
حتما بخوانید: سایر مطالب گروه یزد
برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!