تجدید نظر شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها در مشارکت حداکثری مردم موثر است


تجدید نظر شورای نگهبان در تایید صلاحیت ها در مشارکت حداکثری مردم موثر است

 رشت – ایرنا- استاندار گیلان با تاکیبد بر اینکه امروز بیش از هر زمان نیازمند وحدت و انسجام ملی هستیم، گفت : از جمله عرصه های نمود این انسجام در مشارکت حداکثری در انتخابات است که تجدید نظر شورای نگهبان در رد صلاحیت ها در این زمینه موثر است.

ارسلان زارع روز پنجشنبه در مراسم افتتاح خانه احزاب گیلان افزود : امروز با توجه به شرایط جامعه و همراهی اروپایی ها در عرصه بین المللی با دولت استکباری آمریکا آنچه که ما را از مشکلات مصون می کند؛ ایستادگی، مقاومت و استفاده از ظرفیت های درونی کشور است که شاه کلید آن وفاق و همبستگی است.

وی تصریح کرد : رمز موفقیت کشورمان از بستر موثر وحدت می گذرد اما کسانی هستند که بدلیل اینکه از عمق وجود به این انسجام ملی باور ندارند نه تنها در این راستا کمک نمی کنند، بلکه گاهی زمینه انشقاق در جامعه را فراهم می کنند و گاه دلسردی بخشی موثر از جامعه را نیز رقم می زنند.

وی ابراز امیدواری کرد : در شرایط پیش رو همه در راستای فراهم شدن زمینه مشارکت حداکثری در انتخابات که نمایشی از مردم سالاری دینی ماست، یکپارچه شده و تلاش کنیم.

زارع ادامه داد : تجدید نظر شورای نگهبان در رد صلاحیت کاندیداهایی که واجد شرایط و افرادی موثر هستند و قرارگیری آنان در سبد انتخاباتی مردم می تواند افراد بسیاری را پای صندوق های رای بیاورد.

وی حفظ امید، اعتماد، تقویت سرمایه های اجتماعی را رمز موفقیت کشور در عرصه های مختلف دانست.

استاندار گیلان در ادامه با اشاره به نمایش مقتدرانه ای از همبستگی ملی در مراسم تشییع شهادت سردار سپهبد سلیمانی اظهار کرد: همبستگی ملی اصل راهبردی در آرمان های انقلابی ما و هماره به صورت مستمر بوده در عین آنکه فراز و نشیب هایی هم داشته و گاه به آن کم توجهی شده است.

وی یکی از مولفه های موثر در تقویت وحدت ملی که خود زمینه ساز استمرار اقتدار و امنیت ملی کشور است را احزاب دانست و افزود: دولت تدبیر و امید به زمینه سازی بهتر نقش آفرینی احزاب در کشور نه تنها در عرصه سیاسی بلکه اجتماعی، فرهنگی و توسعه در همه بخش ها توجه کرده است.

وی فعالیت افراد مدنی با سابقه درخشان را در بخش های مختلف توسعه اعم از سیاسی، اجتماعی و فرهنگی گواه بر این ادعا دانست.

زارع با اشاره به نگاه متفاوت دولت ها به احزاب و گروه های سیاسی در طول انقلاب تصریح کرد: بعد از دولت اصلاحات، زمینه ایجاد و گسترش احزاب فراهم شد اما در دولت نهم و دهم این فضا به خاموشی گرائید.

وی با بیان اینکه از ابتدای شکل‌گیری دولت تدبیر و امید این مهم به عنوان یک اصل در توسعه کشور مورد توجه قرار گرفت، ادامه داد: امروز ۱۱۶ حزب دارای پروانه فعالیت است و در سال جاری ۹ جبهه حزبی نیز تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه هر فردی با هر گرایش سیاسی می تواند در توسعه کشور نقش داشته باشد، افزود: معتقدیم همانگونه که دولت تدبیر و امید به همه اهداف توسعه ای مورد نظر به طور جدی توجه کرده است به توسعه سیاسی و نقش احزاب نیز توجه شده است.

زارع با اشاره به دستاوردهای دولت تدبیر و امید در بخش اقتصادی هم تصریح کرد: دولت تدبیر و امید در بخش ساماندهی اقتصاد در دولت یازدهم دستاوردهای ارزشمندی داشته که از آن جمله رشد صعودی و مستمر در شاخص ها بود تا زمانی که به دلیل رفتارهای غیرقانونی دولت آمریکا و خارج شدن این کشور از برجام شاهد شوک در عرصه اجتماعی و اقتصادی و در پی آن ایجاد تورم و مشکلاتی در این حوزه بودیم.

وی گفت : در حال حاضر نیز همه شاخص‌های اقتصادی نشانگر ثبات نسبی است به گونه‌ای که از التهاب بازارهای گذشته عبور کرده‌ایم و امید است با انجام سیاست‌های اقتصادی ضمن تثبیت شرایط، امور را به گونه‌ای پیش ببریم که رشد اقتصادی، مثبت شود.

زارع با بیان اینکه فعالیت‌ها ی خوبی در زمینه اشتغال و معیشت صورت گرفته است، افزود : به طور قطع یکی از عوامل موثر بر آسیب های اجتماعی معیشت بیکاری و مشکلات اقتصادی است که دولت برای رفع مشکلات موجود اهتمام دارد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جدیدترین عکس های 00:00 عاشقی با متن های رمانتیک