طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید


طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید

دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذاهایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم.

طرز تهیه دمی گوجه؛ از خوردنش سیر نمی‌شوید
دمی‌گوجه یا استانبولی از آن غذا‌هایی است که در کمتر از یک ساعت می‌توانیم درست کنیم و از خوردن آن سیر نشویم. غذایی که مطابق با سلیقه‌مان می‌توانیم هرچه می‌خواهیم داخلش بریزیم یا ساده ساده درستش کنیم. به هر حال دلیلی ندارد همه وعده‌های غذایی‌مان گوشت و مرغ داشته باشد و برای پختنش زمان زیادی صرف کنیم. این روز‌ها که اکثرا در خانه هستیم و اعضای خانواده دور هم جمع‌اند، باید برای تمام وعده‌های غذایی برنامه‌ریزی کنیم و هر وعده را به یکی از اعضای خانواده بسپاریم. ما در «ایرنا زندگی» دستور پخت دمی‌گوجه را آموزش می‌دهیم و می‌توانید وعده امروز را در خانه شما درست کنید.

مواد لازم:

برنج: یک و یک‌دوم پیمانه
گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا گوجه‌ها را شسته و رنده کنید یا در مخلوط‌کن پوره کنید. برنج را بشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه‌فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد.

۲. در ظرف مناسب پیاز داغ کنید و زعفران آب‌کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید.

۳. برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب‌زمینی‌های نگینی‌شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود.

۴. می‌توانید از سیب‌زمینی و بادمجان نگینی‌شده هم در این ترکیب استفاده کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عاقبت تلخ پسر بروس لی!