اردشیر شهرکی سوم خردادماه افزود: ۹۰ درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
وی با بیان اینکه برداشت انگور یاقوتی در این استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ادامه خواهد داشت اظهار داشت: این نوع از انگور با شرایط سخت محیطی در سیستان و بلوچستان سازگاری دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان بیان داشت: درخت انگور یاقوتی در نیمه دوم اسفند شکوفه می زند، اواخر فروردین میوه اش سبز می شود و در اردیبهشت شاهد تغییر رنگ حبه های آن هستیم.
شهرکی افزود: انگور یاقوتی به دلیل زودرس بودن از بازار مناسبی برخوردار است و درآمد خوبی عاید کشاورزان منطقه می شود.
گفتنی است بیشترین سطح زیر کشت انگور در شهرستان های حوزه سیستان شامل زهک، زابل، هیرمند، هامون ونیمروز ودر شهرستان های خاش، زاهدان، و میرجاوه می باشد.
انتهای پیام