غلبه بر استرس کرونا در سایه حفظ آرامش


یک روانشناس بالینی، حفظ آرامش و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را از جمله راهکارهای مهم غلبه بر اضطراب و نگرانی انتقال ویروس کرونا دانست.

مهدی قاسمی اظهارداشت:‌ اضطراب و استرس در وهله نخست جسم و روان فرد را آزار می دهد و موجب خواهد شد این بیماری بر روابط با دیگران اثرگذار باشد به نحوی که در ادامه ضمن دوری گزیدن از همنوع، از ‌حضور در جامعه و فعالیت های اجتماعی خود را محروم می کند.
وی با بیان اینکه ویروس کرونا غیرمنتظره وارد خانه و زندگی مردم شد ولی به سرعت به همگان نشان داد انسان ها در مقابله با انواع بیماری ها بخصوص منتقله خیلی ضعیف هستند،‌ افزود: زمانی که جامعه با بحران و یا بیماری مواجه می شود کودکان و افراد سالخورده همیشه به عنوان قشر مستعد واگیر و یا انتقال دهنده،‌ مورد توجه کادر بهداشتی و درمانی قرار می گیرند و از این رو توجه عاطفی و تکریم این دسته افراد در مواجهه با انواع بیماری ها باید مد نظر قرار گیرد.

قاسمی با بیان اینکه حتی المقدور تا جایی که امکان دارد باید از اضطراب و نگرانی خانواده های دارای بیمار کاست و آنان را به صبوری و آرامش دعوت کرد،‌ ادامه داد: فردی که به بیماری مبتلا شده پیش از روند درمان باید به بهبودی خود امیدوار باشد و نیاز است کادر درمان و اطرافیان آن ضمن دادن امیدواری به التیام، ‌موقعیت و فضای موجود را برای سرعت مداوا فرد بیمار آماده کنند.

این روانشناس بالینی تصریح کرد: این روزها که رسانه ها و فضای مجازی منبع اطلاع رسانی برای دسترسی به آخرین اطلاعات و اخبار قرار گرفته اند، لازم است برای رفع واهمه و هراس بوجود آمده از بیماری کرونا، ضمن توجه به توصیه های بهداشتی، ‌یکدیگر را به اهمیت موضوع و مقابله با هرگونه ضعف در برابر بیماری تشویق کنیم.

وی گفت: اضطراب و ناامیدی منشاء بسیاری از اختلالات شناختی رفتاری است و نه تنها جسم بلکه روان آدمی را آزرده خاطر می کند و از این رو برای غلبه بر آن باید یکدیگر را به آرامش و بردباری دعوت و به مبارزه با بیماری کرونا که چنین روزهایی را رقم زده همت کرد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه روانشناسی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بهترین و زیباترین شعر درباره جشن خودکار برای کلاس سوم و چهارم ابتدایی