طرز تهیه املت جعفری و اسفناج متفاوت


طرز تهیه املت جعفری و اسفناج متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه یک املت خوشمزه رابه شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه املت جعفری و اسفناج متفاوت

املت جعفری و اسفناج نوع جدیدی از املت است که بدون در نظر گرفتن گوجه فرنگی تهیه می‌شود. همان طور که می‌دانید با انواع مواد و سبزیجات موجود می‌توان املت تهیه کرد. در اینجا سعی داریم شما را با انواع مختلفی از این غذای ساده و سریع آشنا کنیم تا در مواقعی که حوصله و زمان پخت غذا‌های سخت را ندارید با این غذا‌های راحت و آسان مشکل را حل کنید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
برگ اسفناج خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می‌زنیم تا کف کند.

سپس جعفری، اسفناج، نم و فلفل را با هم مخلوط کرده و در تخم مرغ می‌ریزیم.

روغن را در تابه‌ای ریخته و می‌گذاریم کمی داغ شود.

مایه را داخل تابه ریخته و می‌گذاریم تا سرخ شود.

اجازه می‌دهیم مقداری بپزد سپس با چاقو برش می‌زنیم تا بتوانیم آن را برگردانیم.

پس از برگرداندن طرف دیگر را سرخ می‌کنیم.

در نهایت املت شما آماده است.

منبع: غذالند


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه دسر مگنولیا در طعم‌ های مختلف | فوت و فن خوشمزه شدن پرطرفدارترین پودینگ‌ دنیا