طرز تهیه خورش گولاش، غذای مجارستانی خوشمزه
در گزارش زیر طرز تهیه خورش گولاش را به شما آموزش می دهیم.
گولاش یا گویاش (Goulash) یک سوپ یا خورش مجارستانی است که همراه با نان و برنج سرو میشود. این غذا گرچه اسم چندان جذابی ندارد، اما بسیار لذیذ و خوش عطر و بو است.
خورش گولاش با گوشت قرمز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، سیر و آرد درست میشود. بنابر سلیقه تان میتوانید چاشنی و ادویههای به کار رفته در این غذا را کم یا زیاد کنید.
مواد لازم
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله (بی استخوان): ۱ کیلو
روغن: ۱ پیمانه
پیاز سرخ کرده: ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده: ۳ حبه
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۳ عدد
آرد: ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت
گوشتها را به اندازه گوشتهای قیمه خرد کرده و بشویید.
درون یک تابه تفلون گوشت را همراه با پیاز روی حرارت ملایم قرار دهید.
در تابه را بگذارید و صبر کنید تا آب گوشت گرفته شود.
۲ الی ۳ لیوان آب به گوشت بیفزایید و به آن اجازه دهید تا پخته شود. دقت کنید که گوشت له نشود.
دانههای داخل فلفل دلمهای را خارج کنید و سپس آنها را خرد کنید.
فلفل را روی گوشتها بریزید و زیر گاز را کم کنید.
در یک تابه دو قاشق روغن تابهای ریخته و آرد را همراه آن سرخ کنید. (تا زمانی که بوی آرد بلند شود)
سپس آرد را داخل تابه گوشت ریخته و رب گوجه را به آن اضافه کنید.
مواد را حسابی با هم مخلوط کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کاملا تبخیر شود.
روی گوجهها مقداری آبجوش بریزید و آنها را پوست بگیرید.
تخم گوجه فرنگیها را جدا کرده و روی آنها با چاقو برش ایجاد کنید. (گوجهها را قاچ نکنید بهتر است درسته باشند.)
گوجه فرنگیها را به گولاش اضافه کرده و به غذا نمک و فلفل بیفزایید.
حواستان باشد گوجهها له نشوند.
پس از اینکه غذا جا افتاد میتوانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
منبع: غذالند