طرز تهیه نان کاکولی بختیاری


امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. مواد لازم: آرد گندم 4 پیمانهشیر 1 پیمانهشکر 1/2 پیمانهروغن مایع 1/2 پیمانهمایه خمیر 1 قاشق سوپ خوریتخم مرغ 1 عددکشمش 1/2 پیمانهگردو خرد شده 1/2...

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد گندم ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کشمش ۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه

مواد رومال:

شیره خرما ۱/۲ پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
سیاه دانه ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده یا گلرنگ ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه کاکولی:

١_ ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند.

٢_ سپس آرد وروغن وشکر و شیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

٣_ سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید و آرد بپاشید و در ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند.

۴_ سپس فر را روشن کرده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد.

۵_ سینی فر را چرب کنید وکمی دستتان راچرب کنید و خمیر را ورز بدهید تا هواش خارج بشه و سپس چانه‌هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره‌ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر و روش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید و در فر به مدت سی دقیقه بگذارید.

۶_ بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.

منبع:nan_ba_asatid




بيشترين بازديد امروز در گروه آشپزی


کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تصاویر| ماه عسل خونین عروس و داماد/ انفجار بمب دوران جنگ جهانی اول در محل جشن