طرز تهیه کمپوت زردآلو
در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کمپوت زردآلو را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
زردآلو
آب
شکر
طرز تهیه:
زردآلوها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند و آب اضافهای نداشته باشند.
زردآلوها را در شیشههای استریل و خشک بریزید و شیشه را خوب تکان دهید و چند بار به سطح بکوبید تا جابجا شوند و فضای اضافه بیش از حد بین میوهها نباشد.
شیشهها را با آب جوشیده خنک شده پر کنید و در هر شیشه ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری شکر بریزید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما و شیرینیها میوهها دارد.
اگر زردآلوها خیلی شیرین هستند، شکر کمتری اضافه کنید.
مقداری از شربت را بچشید و شکر را با توجه به شیرینی میوه و ذائقه خود اضافه کنید، در کل کمپوت نباید زیاد شیرین باشد.
شیشهها که کامل پر شد، در فلزی آنها را محکم ببندید و درون قابلمهای بچینید.
قابلمه را با آب شیر پر کنید تا جاییکه شیشهها در آب باشند و روی شعله قرار دهید تا به نقطه جوش برسد. از زمانیکه به نقطه جوش رسید ۱۵ دقیقه شیشهها بجوشند.
سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشهها از داغی بیفتند سپس از آب خارج کنید و به صورت وارونه روی سطحی قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
وارونه کردن شیشه باعث میشود اگر هوای اضافی درون شیشه باشد خارج شود و همچنین اگر در شیشه به خوبی بسته نشده باشد، مایه کمپوت از آن خارج شود و متوجه شوید، شیشهای که نشتی دارد باید زودتر از بقیه مصرف شود.
شیشهها را بعد از خنک شدن به یخچال انتقال دهید و تا قبل از باز شدن در شیشه، حدود ۶ ماه قابل نگهداری هستند و در صورتیکه در شیشه باز شد ظرف چند روز باید مصرف شود.
کمپوت نیاز به هیچ افزودنی مانند وانیل یا زعفران و یا رنگ غذا ندارد و میوه به اندازه کافی طعم و رنگ دارد.
نکته: در صورت تمایل میتوانید آب و شکر را در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا شکر حل شود و اجازه دهید از داغی بیفتد و سپس شیشهها را با آن پر کنید.
نکته: همچنین میتوانید آب و شکر را مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و زردآلوها را به آن اضافه کنید و حدود ۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه بپزند و نرم شوند با شعله متوسط بجوشند. سپس در شیشه بریزید و ظرف یک هفته مصرف کنید. این روش قابلیت نگهداری طولانی مدت ندارد.
منبع:ashpazi_ba.ma