طرز تهیه خوراک بادمجان ژاپنی


در این مطلب قصد داریم روش تهیه خوراک بادمجان ژاپنی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه خوراک بادمجان ژاپنی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک بادمجان ژاپنی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجان ۱ عدد
هویج خرد شده مقداری
فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری
پیازچه خرد شده مقداری
سوسیس خرد شده یک عدد
بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری
تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری
نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه:

همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و آرد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادویه ها و هم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود.
بادمجان‌ها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در آب نمک گذاشته و در آب کش ریخته.
وسط بادمجانهارو حلقه‌ای با قاشق درآورده و حلقه‌های بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر آنرا سرخ میکنیم.

منبع: amoozesh fastfood


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی، غذای سنتی و آسان