طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان


طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان

امروز شما را با نحوه ی درست کردن ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان آشنا میکنیم. این ساندویچ در کمترین زمان و به ساده ترین روش تهیه می شود.

طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان

ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان طعم بسیار لذیذی دارد و شما میتوانید آن را جایگزین دیگر ساندویچ ها و انواع فست فودهای ناسالم کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ی این این ساندویچ لذیذ و بسیار خوشمزه، مقاله زیر را دنبال کنید.

مواد لازم:

۱/۲ فنجان آرد چند منظوره

۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده

۳/۴ فنجان نان خرد شده چاشنی دار

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

۱/۸ قاشق چایخوری نمک

۱/۸ قاشق چای خوری فلفل

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ عدد نان ایتالیایی

۲ برش پنیر provolone

۱/۳ فنجان مارینارا یا سس ماکارونی بدون گوشت گرم شده

دستور تهیه:

گام اول: آرد و تخم مرغ را در کاسه های کم عمق جداگانه قرار دهید. در یک کاسه دیگر، نان ها را با پنیر پارمزان مخلوط می کنیم.

گام دوم: سینه ی مرغ را با گوشت کوب، بکوبید و نازکترش کنید. سپس نمک و فلفل بپاشید. مرغ را در آرد فرو کنید تا هر دو طرف آن را بپوشاند. سپس تکان دهید تا آرد اضافه بریزد. بعد در تخم مرغ و سپس در مخلوط خرده نان فرو کنید.

گام سوم: در یک ماهیتابه ی بزرگ روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را اضافه کنید؛ به خوبی بپزید تا قهوه ای طلایی شود و مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد، ۴-۵ دقیقه هر طرف را بپزید. در نان های ایتالیایی با پنیر پروبولون و سس سرو کنید.

منبع: آشپزی ها

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ببینید | اولین تصاویر از حمله پهپادی نیروهای امنیتی به خودرو تروریست‌ها