طرز تهیه ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان
امروز شما را با نحوه ی درست کردن ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان آشنا میکنیم. این ساندویچ در کمترین زمان و به ساده ترین روش تهیه می شود.
ساندویچ مرغ با پنیر پارمزان طعم بسیار لذیذی دارد و شما میتوانید آن را جایگزین دیگر ساندویچ ها و انواع فست فودهای ناسالم کنید. برای آشنایی با طرز تهیه ی این این ساندویچ لذیذ و بسیار خوشمزه، مقاله زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
۱/۲ فنجان آرد چند منظوره
۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
۳/۴ فنجان نان خرد شده چاشنی دار
۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱/۸ قاشق چای خوری فلفل
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد نان ایتالیایی
۲ برش پنیر provolone
۱/۳ فنجان مارینارا یا سس ماکارونی بدون گوشت گرم شده
دستور تهیه:
گام اول: آرد و تخم مرغ را در کاسه های کم عمق جداگانه قرار دهید. در یک کاسه دیگر، نان ها را با پنیر پارمزان مخلوط می کنیم.
گام دوم: سینه ی مرغ را با گوشت کوب، بکوبید و نازکترش کنید. سپس نمک و فلفل بپاشید. مرغ را در آرد فرو کنید تا هر دو طرف آن را بپوشاند. سپس تکان دهید تا آرد اضافه بریزد. بعد در تخم مرغ و سپس در مخلوط خرده نان فرو کنید.
گام سوم: در یک ماهیتابه ی بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را اضافه کنید؛ به خوبی بپزید تا قهوه ای طلایی شود و مرغ دیگر صورتی رنگ نباشد، ۴-۵ دقیقه هر طرف را بپزید. در نان های ایتالیایی با پنیر پروبولون و سس سرو کنید.
منبع: آشپزی ها