طرز تهیه ماشله، غذای محلی ایرانی
در این مطلب قصد داریم روش تهیه ماشله را به شما عزیزان آموزش دهیم.
اگر هوس یک غذای محلی کردهاید، ماشله بهترین گزینه است؛ پس دست به کار شوید و یک وعده امروزتان را به غذای محلی ایرانی اختصاص دهید.
مواد لازم:
برنج نیم دانه یا شکسته: ۱ پیمانه
سیرخرد شده: ۵ حبه بزرگ
پیاز خرد شده: ۱ عدد
ماش: ۳ پیمانه
روغن: به مقدار کافی
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا ماش را بشویید و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. سپس ماش را با دو برابر آب داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید.
۲. بعد از به جوش آمدن ماشها، حرارت را کم کنید و در ظرف را ببیندید و بگذارید تا ماشها کاملا بپزد.
۳. بعد از یک ساعت و نیم، پخت کامل ماشها، اگر دوست داشتید میتوانید پوستههای روی آنرا از داخل قابلمه خارج کنید تا ماشله یکدستتر شود.
۴. برنج را هم بشویید و بعد از پخته شدن ماش، آن را اضافه کنید و بگذارید برنج هم آنقدر بپزد تا از هم وا برود.
۵. بعد از شفته شدن برنج مدام آن را هم بزنید تا ماش و برنج کاملا یکدست و غلیظ شوند.
۶. پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. کمی به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و داخل شله آماده شده بریزید. بعد از کمی مخلوط کردن پیاز داغ و سیر داغ داخل شله، حرارت را خاموش کنید و در ظرف مورد نظر بکشید.