به گزارش مشرق،رهبر معظم انقلاب- ۱۰ مرداد ۹۹- فرمودند: «به موازات تحریم، یک جریان تحریف هم است؛ تحریف حقایق. هدف تحریف دو چیز است. یکی ضربه زدن به روحیه مردم است. یکی آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم است».

**تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه های اصلاح طلب

رهبر معظم انقلاب دیروز در دیدار دست‌اندرکاران مراسم سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و خانواده آن شهید فرمودند: «به دشمن اعتماد نکنید، این توصیه‌ قطعی من است. به دشمن اعتماد نکنید. برای مسیر رفع مشکلات مردم، برای درست شدن آینده‌ کشور به وعده‌ این و آن اعتماد نکنید، این توصیه‌ به مسئولین است. این وعده‌ها وعده‌ خوبان نیست؛ وعده بَدان و اشرار است امّا آن هم از هر صدتایش یکی وفا نکند! دشمنی‌ها را از یاد نبرید. دشمنی کردند. دیدید که آمریکای ترامپ و آمریکای اوباما با شما چه کرد. [البتّه] این فقط مال ترامپ نیست که حالا مثلاً فرض کنید چون ترامپ رفت، بگویند تمام شد؛ نه، آمریکای اوباما هم با شما بدی کرد، با ملّت ایران بدی کرد و سه کشور اروپایی هم همین جور. این سه کشور اروپایی نهایت بدعملی را انجام دادند و لئامت را و دورویی و نفاق را در مقابل ملّت ایران نشان دادند».

ایشان همچنین در بیانات مذکور تاکید کردند: «رفع تحریم دست دشمن است، و خنثی‌کردن تحریم دست ما است، غیر از این است؟ ما که نمی‌توانیم خودمان رفع تحریم کنیم، دشمن باید رفع تحریم کند امّا خودمان می‌توانیم این تحریم دشمن را خنثی کنیم. پس این مقدّم است، این درست است، بیشتر دنبال این باشیم. البتّه نمی‌گویم دنبال رفع تحریم نباشیم؛ چرا، واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم. البتّه چهار سال است تأخیر شده [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همه‌ تحریم‌ها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده».

مقام معظم رهبری در ادامه تصریح کردند: «اگر بتوان با روش درست، عاقلانه، ایرانی- اسلامی و عزتمندانه تحریم‌ها را برطرف کرد باید این کار را انجام داد اما تمرکز عمده باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد که ابتکار آن به دست شما است».

رهبر معظم انقلاب در بیانات مذکور تاکید کردند که درخصوص تحریم ها دو مسئله وجود دارد؛ یکی خنثی کردن تحریم و دیگری رفع تحریم.

ایشان در ادامه تصریح کردند که «البتّه نمی‌گویم دنبال رفع تحریم نباشیم؛ چرا، واقعاً اگر بتوانیم تحریم را رفع کنیم، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم»؛ و بلافاصله در ادامه فرمودند «البتّه چهار سال است تأخیر شده [یعنی] از سال ۹۵ بنا بوده همه‌ تحریم‌ها یکباره برداشته بشود [امّا] تا الان نه فقط برداشته نشده، زیاد هم شده».

مقام معظم رهبری با اشاره به نتیجه غیرقابل قبول رویکرد «به انتظار نشستن به منظور رفع تحریم به دست دشمن»، که موجب افزایش تحریم ها از سال ۹۵ تاکنون شده، در خاتمه اینگونه نتیجه گرفتند که «تمرکز عمده باید بر خنثی‌سازی تحریم‌ها باشد که ابتکار آن به دست شما است».

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

اما نکته قابل تأمل اینجاست که برخی روزنامه های اصلاح طلب بیانات رهبر معظم انقلاب را تحریف و تقطیع کردند. به این تیترها توجه کنید:

- روزنامه اعتماد: نباید حتی یک ساعت در رفع تحریم تاخیر کنیم.

- روزنامه شرق: اگر بتوان تحریم را رفع کرد، یک ساعت هم نباید تأخیر کنیم

- روزنامه همشهری: اگر بتوان تحریم را رفع کرد، یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

- روزنامه سازندگی: در رفع تحریم ها یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

- روزنامه آرمان: در رفع تحریم ها یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

- روزنامه ابتکار: اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

- روزنامه شهروند: اگر بتوان تحریم را رفع کرد، حتی یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

- روزنامه مردم سالاری: برای رفع تحریم ها حتی یک ساعت هم نباید تاخیر کنیم

رهبر معظم انقلاب- ۱۰ مرداد ۹۹- فرمودند: «به موازات تحریم، یک جریان تحریف هم است؛ تحریف حقایق. هدف تحریف دو چیز است. یکی ضربه زدن به روحیه مردم است. یکی آدرس غلط دادن برای رفع مشکل تحریم است».

ایشان در ادامه تاکید کردند: «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم قطعاً شکست خواهد خورد؛ چراکه عرصه جنگ اراده‌هاست».

علیرغم اینکه دولتمردان صراحتا اذعان کرده اند که در پسابرجام تحریم ها افزایش یافته و علیرغم آنکه در پسابرجام قیمت دلار تا حدود ۱۰ برابر و قیمت مسکن تا حدود ۶ برابر افزایش یافته و قیمت سکه و خودرو و مرغ و تخم مرغ سر به فلک کشیده، اما رسانه های اصلاح طلب همچنان اصرار دارند که مدل خسارت بار برجام ادامه یابد.

به نظر شما از این صریح تر می توان با ترامپ و نتانیاهو و پمپئو و بایدن و بلینکن و آبرامز و...دیگر دشمنان مردم ایران همصدا شد!؟

** احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

«احمد شیرزاد» نماینده مجلس ششم که پشت تریبون مجلس مدعی شد «ایران درباره برنامه هسته‌ای خود ۱۹ سال به دنیا دروغ گفته و اکنون دم خروس بیرون افتاده است» در یادداشتی در روزنامه شرق نوشت: «نگارنده با تجربه حضور در نهاد پارلمان، اقدام همکاران مجلس یازدهم(در تصویب طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها») را فاقد پختگی سیاسی می‌دانم که متأسفانه این مصوبه اکنون ابلاغ شده است. نباید دست مسئولان سیاسی برای مواجهه درست با غرب در مذاکرات بسته باشد. مجلس حتما حق ریل‌گذاری دارد، همان‌طورکه طرف مقابل، مدام مصوبات ‌کنگره را به رخ می‌کشید و انگار دولت ایران باید مسئول راضی‌کردن کنگره هم باشد، مجلس ایران هم حقوقی دارد ولی ورود مجلس نباید با حرف‌ها و مواضع نسنجیده همراه شود».

شیرزاد در ادامه نوشت: «کشور در شرایط خطیری به سر می‌برد و دولت با دشواری بسیار زیادی در حال اداره کشور با درآمدهای بسیار پایین است؛ پس نباید سمت‌وسوی مصوبه، تهدید علیه دولت ما باشد. یا مسئولان قضائی نباید خطاب به مسئولانی که درباره مصوبه نادرست مجلس‌ انتقاداتی دارند، دست به تهدید بزنند».

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

وقتی احمد شیرزاد در مجلس ششم در اظهارنظری تأمل برانگیز کشورمان را متهم به دروغگویی کرد، رئیس وقت مجلس در واکنش گفت «شیرزاد صدای رادیو اسرائیل است».

نکته قابل توجه اینجاست که اکنون نیز این نماینده اصلاح طلب مجلس ششم، اظهارات مقامات دولت ترامپ را تکرار می کند.

در روزهای گذشته «مایک پمپئو» وزیر خارجه دولت ترامپ با عصبانیت به مصوبه اخیر مجلس تحت عنوان «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها» واکنش نشان داد و این مصوبه را باجگیری ایران از کشورهای غربی نامید.

«صادق خرازی» دیپلمات سابق و از فعالین اصلاح طلب در واکنش به طرح ضدتحریمی مجلس تاکید کرد: «تجربه نشان داده هرگاه در برابر طرف مقابل با قاطعیت وارد میدان شوید، عقب می‌نشیند و اگر ببیند طرحی جدی در اختیار دارید که می‌تواند محاسباتش را به هم بریزد حاضر می‌شود امتیاز دهد و شما را راضی کند که معادلات بازی را حفظ کنید».

خرازی در ادامه تصریح کرد: «طرح اخیر مجلس می‌تواند اهرم فشاری در اختیار دستگاه سیاست خارجی کشورمان قرار دهد تا طرف غربی را وادار کند به برجامی که خود نقض کرده، پایبند بماند و به طور جدی خواسته اصلی ایران را که همان رفع واقعی تحریم‌هاست، محقق کند. هنر دیپلماسی استفاده بهینه از فرصت‌ها و تبدیل موقعیت‌ها و احیاناً تهدیدها به فرصت است. اگر از این دریچه به موضوع نگاه شود، می‌توان گفت که طرح مجلس می‌تواند به سود مذاکره‌کنندگان ما باشد».

همچنین دیروز «عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر خارجه در نشست مجازی کمیسیون مشترک برجام گفت: «قاعدتا سه دولت اروپایی که خود را پایبند به دموکراسی و قواعد آن می‌خوانند، نباید از دولت ایران انتظار داشته باشند که اصول دموکراسی را نادیده گرفته و قانون مصوب مجلس شورای اسلامی را اجرایی نکند».

عراقچی در ادامه تصریح کرد: «دولت جمهوری اسلامی ایران متعهد و موظف به اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی پس از طی مراحل قانونی آنها است».

احمد شیرزاد چندی پیش گفته بود: «از چاه صنعت هسته‌ای آبی در نمی‌آید...از سال ۸۲ تاکنون دریغ از یک لیوان آب برای کشور»؛ در نقطه مقابل «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در روزهای گذشته گفت «صنعت هسته ای اساس استقلال راهبردی فرانسه است»؛ اینجاست که ماهیت اصلی جریان غربگرا نمایان می شود...

** سلامتی: دولت اعتقادی به استفاده از ظرفیت‌های داخلی ندارد

«محمد سلامتی» فعال سیاسی اصلاح طلب که پیش از این عضو سازمان (منحله) مجاهدین انقلاب بوده است، در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «دولت می‌توانست مشکلات اقتصادی را بسیار کم کند و آن هم با استفاده از ظرفیت‌های داخلی. اما هدایت‌کنندگان مسائل اقتصادی در دولت نه اعتقادی به این امر داشتند و نه دارند و نه توان آن را. وقتی به دلیل تحریم‌ها و از آن مهم‌تر به‌دلیل ناهماهنگی‌های داخلی و بوروکراسی، واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه فعال می‌شوند؛ کمک و حمایت دولت یک ضرورت غیرقابل اجتناب بوده و می‌تواند آنها را نجات دهد. اما مسئولان دولت با افتخار بر اعتقاد به اقتصاد بازار آزاد، رها کردن آنها را توجیه می‌کنند. کاری که به‌طور طبیعی در آزادترین اقتصادها نیز در چنین شرایطی آن را انجام می‌دهند. آن وقت کاری که آنها باید برای احیای واحدهای تولیدی انجام دهند، قوه قضائیه انجام می‌دهد و باز هم یاد نمی‌گیرند».

تحریف بیانات رهبر انقلاب در روزنامه‌های اصلاح طلب/ احمد شیرزاد: مصوبه مجلس درباره برجام فاقد پختگی سیاسی است

این فعال سیاسی اصلاح طلب به اقدام مهم قوه قضاییه در احیای واحدهای تولیدی اشاره کرده است.

در ماده ۳۱ سند امنیت قضایی نیز که اخیراً از سوی رییس قوه قضاییه ابلاغ شده است، به مقوله حمایت از تولید داخلی اشاره شده و آمده است: در راستای حمایت از صنایع و رونق تولید داخلی، قوه قضاییه در جهت نیل به اقتصاد مقاومتی تدابیر پیشگیرانه و حمایتی حقوقی و قضایی را ضمن رسیدگی به پرونده‌های اقتصادی در زمینه‌های زیر اتخاذ خواهد نمود:الف- جلوگیری از ورشکستگی فعالان اقتصادی و تولیدی؛ عدم تعطیلی کارگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی. ب- ایجاد زمینه تداوم فعالیت کارآفرینان، شرکت‌ها و مؤسسات دانشبنیان و فعالان اقتصادی بدهکار، از طریق راهکارهای قانونی.

قوه قضاییه در همین راستا از تعطیلی حدود ۱۲۰ واحد تولیدی در استان خراسان رضوی، حدود ۱۳۰ واحد تولیدی در ایلام، ۲۵ واحد تولیدی در فارس، ۱۰۰ واحد تولیدی در آذربایجان شرقی، ۶ واحد تولیدی در چهارمحال و بختیاری، ۲۴ واحد تولیدی در اردبیل و ۲۱ واحد تولیدی در مازندران جلوگیری کرده است و این واحدهای تولیدی احیا شده اند و این روند در استان های کردستان و زنجان و خراسان شمالی و گلستان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و...نیز انجام شده است.

متاسفانه دولت تمام تمرکز خود را روی سیاست خارجی گذاشته و در سیاست خارجی نیز تمام تمرکز متوجه برجام است.