طرز تهیه بروکلی کبابی، میان وعده سالم
در مطلب زیر طرز تهیه یک میان وعده سالم، بروکلی کبابی با طعم پنیر پارمسان را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
طرز تهیه
کلم بروکلی یکی از پرخاصیتترین سبزیجاتی است که به علت بیوشیمیایی موجود در این ماده از غذاهایی است که مصرف آن از راههای مقابله با سرطان است. پیش از این چند نوع غذای مقوی و خوشمزه با این کلم مثل سوپ بروکلی مخصوص سم زدایی یاکاسرول مرغ و بروکلی را به شما آموزش دادهایم اما اینبار میخواهیم یک پیش غذا ساده و خوشمزه را با هم یاد بگیریم.
برای تهیه بروکلی کبابی ابتدا باید فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا قبل از پخت گرم شود.
کلم بروکلیها را خوب شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. به کمک دست یا چاقو آنها را در اندازه متوسط خرد کنید. دقت کنید که کلمها بیش از اندازه خرد نشوند. سپس به کمک یک قلموی آشپزی کلم بروکلی را به روغن آغشته کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
کلم بروکلیهای مزهدار شده را داخل یک تابه متوسط ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. حدود 10 تا 12 دقیقه باید آنها را تفت دهید تا کاملا نرم شوند. در این فاصله سیر را پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید. سیر خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
پس از پنج دقیقه پنیر پارمسان را اضافه کنید و اجازه دهید تا پنیر روی حرارت ملایم روی کلم بروکلی ذوب شود. حدود دو تا چهار دقیقه برای تفت دادن کافی است. لیمو را بشویید و پوستش را به کمک رنده ریز داخل یک کاسه رنده کنید. سپس به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از یک دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف سرو بریزید. نوش جان!