استاندار: اولویت قم حمایت از صنایع صادرات محور است


استاندار: اولویت قم حمایت از صنایع صادرات محور است

قم - ایرنا - استاندار قم گفت: اولویت ما در استان حمایت از صنایع صادرات محور و پیشرفته است و همه مدیران باید در این راستا گام بردارند.

بهرام سرمست روز پنجشنبه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و مراسم تجلیل از صادرکنندگان برتر قم در سالن کرامت استانداری، ضمن تقدیر و تشکر از همه صادرکنندگان و فعالان اقتصادی استان گفت: ما نیاز داریم که صنعت را در کنار سایر بخش‌های اقتصادی فعال در قم به جد مورد پشتیبانی قرار دهیم و این مهمترین وظیفه مدیریت استان است.

وی افزود: اگر از من بپرسند مهمترین ماموریت خود را چه تعریف کرده ای،‌ می‌گویم حمایت از تولید و صنعت، اولویت ما در این رویکر حمایت از صنایع پیشرفته و صادرات محور است.

وی ادامه داد: وظیفه مسئولان استان حمایت همه جانبه از صنایع صادرات محور است و در این راستا باید استفاده از جدیدترین دستاوردهای علمی و تولید محصولات دانش بنیان مورد توجه صادرکنندگان قرار گیرد.

سرمست تاکید کرد: همه سلسه‌مراتب سازمان‌ها و ادارت استان باید در خدمت اجرای دقیق بخشنامه‌های ابلاغ شده از سوی مسئولان برای حل مشکلات تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی باشد.

وی همچنین بیان کرد: مدیران باید با نگاه به قوانین و مقررات تا حد امکان در خدمت بخش تولید و فعالان اقتصادی باشند و از این حوزه با استفاده از همه ظرفیت‌ها حمایت کنند.

رییس اتاق بازرگانی قم نیز در این آیین گفت: آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر استان با هدف ترویج فرهنگ تولید و صادرات در شرایطی که کشور درگیر تحریم‌های ظالمانه است صورت می‌گیرد.

ابوالفضل خاکی بیان کرد: در چنین شرایطی از دستگاه‌های دولتی و سایر نهادها انتظار می‌رود از فعالان اقتصادی که همچون سربازان خط مقدم در جبهه جنگ اقتصادی حضور دارند، حمایت همه‌جانبه داشته باشند.

وی با اشاره به این که یکی از صادرکنندگان استان به عنوان صادرکننده نمونه کشوری معرفی شده است، ادامه داد: حجم صادرات انجام شده توسط صادرکنندگان برتر استان قم، فراتر از ۱۴۸ میلیون دلار است که نشان دهنده اهمیت تلاش ایشان برای توسعه پایدار فعالیت‌های اقتصادی،‌ تولید و اشتغال در قم است.

علاوه بر تجلیل از صادرکنندگان برتر استان قم در بخش‌های مختلف، تلاش برای رفع مسائل تولیدکنندگان در حوزه تامین اجتماعی و تخصیص کامل حقابه مورد نیاز کشاورزان استان در قالب تعامل بیشتر مسئولان ملی و استانی با فعالان بخش‌های یاد شده از جمله موضوع‌های مورد تاکید در این جلسه بود.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها به خصوص دو شهرک راهبردی شکوهیه و محمود آباد موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۹ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده‌است.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

فیلم| مردی که 26 سال پیش گم شده بود در زیرزمین همسایه پیدا شد!