مسافرتی که نیمه‌تمام ماند


مسافرتی که نیمه‌تمام ماند

سنندج - ایرنا - مسافران و گردشگرانی که کردستان را برای سفر نوروزی خود انتخاب کردند در برخی از شهرهای استان مورد استقبال قرار گرفتند و در تعدادی هم با افزایش آمار کرونا به آنها 72 ساعت فرصت داده شد که از شهر خارج شوند.

به گزارش ایرنا بیش از یک سال از شیوع کرونا در کشور و کردستان می‌گذرد و در این مدت تعدادی زیادی مبتلا شدند و بهبود پیدا کردند و در این بین هم افرادی جانشان را از دست دادند.
این روزها دیگر کسی پیدا نمی شود که اسم کرونا را نشنیده باشد و از نحوه سرایت آن اطلاع نداشته باشد و همه کم تا بیش پیگیر اخبار و آخرین دستاوردها و پژوهش‌های انجام شده در خصوص این بیماری هستند.
یک سال مردم سخت ترین شرایط اقتصادی و بیماری را تحمل کردند و حال نیاز به تجدیدقوا دارند و هیچ زمینه ای هم برای کسب انرژی و روحیه و کمی شادی و نشاط برای آنها فراهم نشده و تنها چیزی که کمی آنها را تسکین می دهد تعطیلات نوروز امسال است.
علاوه بر این شیوع کرونا به بخش اقتصادی به ویژه صنعت گردشگری، بازار و بازاریان و بسیاری از صاحبان واحدهای صنفی و صنعتی ضرر مالی بسیاری رساند و این افراد امسال تنها امیدشان برای جبران کمی از این آسیب ها؛ بازار ایام عید و حضور مسافران و گردشگران است.
هرچند هیچ کسی منکر این نمی‌شود که سلامتی مردم در اولویت قرار دارد و همه هم خواهان توجه به آن بوده و هستند و با برنامه هایی که در این راستا به طور اصولی و با درنظر گرفتن همه جوانب اجرا شود نیز مخالفتی ندارد.
ولی آنچه این روزها ذهن کردستانی ها را مشغول کرده نحوه برخورد با مسافران نوروزی است که در مرکز استان از آنها استقبال و همین مسافران که از سنندج به شهرهای دیگر رفته بودند در آن شهرها به آنها اولتیماتوم ۷۲ ساعته برای خروج داده شد.
در فرودگاه سنندج مراسم استقبال از مسافران نوروزی برگزار می شود این در حالی است که رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در آخرین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که در مورخ ۲۶ اسفند سال ۱۳۹۹ تشکیل شد، اظهار داشت: شیب کرونا در استان بصورت ملایم در حال صعودی شدن است، و دیواندره وضعیت نارنجی دارد و وضعیت سنندج هم تا چند روز آینده در زمینه آمار بیماری شدید خواهد شد.
فرزین رضاعی با هشدار درباره سفر به مریوان و اقامت مسافر در این شهرستان هم افزود: تعطیلات نوروز می‌تواند خطری برای شیوع گسترده کرونا در این شهرستان باشد و تاکید دانشگاه علوم پزشکی ممنوعیت پذیرش مسافر در شهرهای مسافرپذیر استان است.
با وجود این سخنان؛ تصمیمی با توجه به گفته های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اتخاذ و بر اساس این پیش‌بینی‌ها به مسافران اعلام نشد که شهرهای مسافرپذیر این استان را برای مسافرت انتخاب نکنند.
مسافران آمدند و چمدان هایشان را تازه باز کرده و در هتل و مهمانپذیرهای شهرستان های بانه و سقز مستقر شده بودند که از سوی ستاد کرونا اعلام شد این مسافران ۷۲ ساعت فرصت دارند این شهرها را ترک کنند.
بسیاری بر این باور هستند که نمی‌شود در شرایط زرد و آبی مانع رفت و آمد مردم یا کسب و کار آنها شد اما این سوال مطرح می شود چرا باوجود هشدارهای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی نسبت به روند صعودی آمار مبتلایان به کرونا دست روی دست گذاشته شد تا مسافران مسافرتشان را آغاز کنند و با خاطره های تلخی شهرهایی که به آن وارد شدند را ترک کنند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه کردستان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا