آغاز پذیرش موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی برای سال تحصیلی جدید


موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) وابسته به آستان مقدس و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برای سال تحصیلی 1401-1400 در تمام مقاطع تحصیلی آغاز شد.

زهرا سادات میر مومنی، مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در خصوص آغاز پذیرش سال 1400 در سطوح مختلف که از اسفند ماه سال ۱۳۹۹ صورت پذیرفته است گفت: حوزه علمیه خواهران حضرت عبدالعظیم (ع) از سال ۱۳۷۹ با دریافت مجوزهای لازم به صورت رسمی به فعالیت های خود ادمه داد، و تا کنون با گسترش رشته ها در سطوح ۲و۳و۴ مشغول به فعالیت می باشد.

میر مومنی در خصوص رشته های مورد پذیرش موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برای سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ گفت: ازجمله رشته های مورد پذیرش در این حوزه متبرکه گرایش‌های «کلام اسلامی» و «تعلیم و تربیت» در سطح۲ مخصوص ورودی های دیپلم و رشته‌ های فقه و اصول، تفسیر قرآن کریم، تربیت دینی کودک و نوجوان و مشاوره با رویکرد اسلامی در سطح۳ و رشته فقه خانواده در سطح۴ می باشد.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) افزود: نحوه پذیرش و جذب طلاب در تمامی سطوح مختلف با برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه تخصصی همراه است و بعد از طی این مراحل طلاب میتوانند در سطوح مشغول به تحصیل شوند .

آغاز پذیرش موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی برای سال تحصیلی جدید

میر مومنی خاطر نشان کرد: طلاب می توانند پس از تکمیل واتمام تحصیلات، در هر سطح در آینده بعنوان مادر عالمه و توانمند، در خانه و خانواده و محیط محل زندگی و در اجتماع به فعالیت در شاخه های مختلف تدریس در حوزه و دانشگاه و آموزش و پرورش، تبلیغ در داخل و یا خارج از کشور، امور اجرایی مانند فعالیت در وزارتخانه ها، نمایندگی مجلس و غیره را در صورت تمایل احراز نمایند.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) که تجربه تحصیل در سطوح ورشته های مختلف تا دروس خارج مقام معظم رهبری(دامت برکاته) را داراست،بخشی از دانشهای طلبگی را برای هر مسلمانی ضروری دانست و بیان کرد: پس از بعثت پیامبر اکرم(ص) اولین آیات نازل شده مربوط به علم و دانش است « الذی علم بالقلم . علم الانسان مالم یعلم» و این نشان دهنده ارزش و اهمیت دانش است، از سوی دیگر از کسب علم در روایات با عنوان فریضه یادشده است، لذا تحصیل علوم دینی برتمامی افراد واجب عینی است ، علی الخصوص سطح دو حوزه های علمیه که در آن مطالب عمومی مورد نیاز یک مسلمان مطرح می‌شود اما سطوح دیگر ویا علوم دیگر واجب کفایی است و آنچه پس از دریافت علوم مهم و ضروریست جامه عمل پوشاندن به آن است.

وی ادامه داد: حضرت علی (ع) می‌فرمایند: لاکنز انفع من العلم این علم نافع همان علم به اعتقادات و احکام و اخلاقیات است که می‌تواند موجبات رستگاری و هدفمند شدن زندگی آدمی را فراهم آورد ، لذاست که کسب این علم نافع برای همگان لازم است. در جهان کنونی که رویکرد ها در سطح بین الملل به سمت اسلام عزیز افزایش یافته و دلها تمایل به حقیقت پیدا کرده اند و به قول حضرت امام ( ره): اسلام را به جهانیان صادر میکنیم... در حال رخداد است، ضرورت قوت یافتن جوانان ایرانی که در قلب تشیع زندگی می کنند در سه حوزه اخلاق و احکام و اعتقادات هرچه بیشتر خود را نشان می‌دهد .

میر مومنی در خصوص لزوم حضور طلاب در فضاهای بین المللی و مجازی گفت: طلاب می‌تواند در این بحبوحه ظهور اسلام های جعلی در فضاهای بین المللی و مجازی برای رساندن پیام اسلام حقیقی به مردمان جهان، کمک شایانی باشد. این حضور ها برای طلاب لازم و ضروری ست و اگر طلاب جدیت لازم را پیدا کنند حوزه علمیه مانند شمع روشنی مسیر را برایشان محیا می‌سازد چرا که زمانه، زمانه تغییر مفاهیم و تحریف هاست پس بر هر فردی که داعیه اسلام دارد لازم است در برابر این فتنه ها ساکت نباشد و اولا خودش را بسازد وغنی کند و سپس مسلح به سلاح دانش در برابر این گونه اعمال شیطانی، دست به روشنگری بزنند و مسیر حق را تبیین نمایند تا زمینه برای بهره‌مندی از وجود امام معصوم برای عالمیان ایجاد شود. مهم ترین وظیفه هر جوان بصیرت است . هر جوانی در هر شرایط توجه کند که چه کاری برای ظهور مولایمان می‌تواند اثر داشته باشد، تکلیف مدارانه آن کار را بااخلاص انجام دهد.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: صبر و نهراسیدن از حیله ها و نا امیدی های شیطان و ایادی اش لازم است ونیز جوانان مسلمان بایستی در این طریق ثابت قدم و دارای اعتماد به نفس باشند.

وی در ادامه به امتیازات و امکانات تحصیل که در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم (ع) فراهم است اشاره نمودند ازجمله مهم ترین آنها همجواری با سیدالکریم که از شاگردان معصومین (ع) بوده اند و محضر مبارک 3معصوم را درک کرده اند و علی رغم کبر سن، تلمذ امام معصوم با سنی کمتر را داشته اند که نشان دهنده مراقبت دائمی ایشان از دین خود و تطبیق آن با آیین حقیقی اسلام است. در زمان حال نیز فرزندان آن حضرت در حوزه علمیه باید رهرو ایشان باشند و قطعا ملائکی که بر ضریح مطهر ایشان نازل می‌شوند به همجواران و اطرافیان نیز عنایت دارند.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تصریح کرد: تلاش مسئولین برای آموزش تربیت محور با بهره مندی از اساتید اخلاق صاحب نفس وبرنامه مطالعاتی زندگی علمای اخلاق به جهت رشد عرفانی وعملی ، قرائت قرآن کریم همگانی و ادعیه روزانه و مراسمات مختلف از جمله برنامه های موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بر شمرد.

وی به تشریح امتیازات موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) پرداخت و گفت: امکان استفاده از کتابخانه آستان مطهر - مرکز نجوم وآسمان نما-استفاده از کتابخانه تخصصی علوم قرآن و حدیث- سیستم شبکه ای کتابخانه ملی کاووش- سایت و کتابخانه اختصاصی حوزه، دسترسی راحت به اطلاعات و کتب مورد نیاز طلاب، فضای مفرح برای تحصیل ( برگزاری کلاسها در فضای سرسبز و هوای آزاد)، مهد کودک قرآنی رشد؛ با فضایی گرم و صمیمی برای نگهداری از کودکان با رعایت ضوابط اسلامی، اخلاقی و تربیتی- بهره مندی از مجموعه ورزشی با کلاسهای بدن سازی، استخر و.... از جمله امکانات دیگر این حوزه متبرکه است.

میر مومنی در پایان خاطرنشان کرد: تمام تلاش های خالصانه مسئولین مدرسه در همه سطوح بر رشد همه جانبه طلاب با حفظ نظم آموزشی همراه است تا بتوان خروجی هایی مانند بانو مجتهده امین ها و بانو صفاتی ها را در آینده این حوزه متبرکه به عنایت حضرت حق و سیدالکریم (ع) داشت.

آغاز پذیرش موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت عبدالعظیم حسنی برای سال تحصیلی جدید

پایان پیام/49

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه قرآن و معارف

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا