تامین نشدن سوخت مانع فعال‎‌سازی خط کشتیرانی بوشهر-قطر است


تامین نشدن سوخت مانع فعال‎‌سازی خط کشتیرانی بوشهر-قطر است

بوشهر-ایرنا- مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: موافقت نشدن با تامین سوخت یارانه‌‏ای، مانع فعال‎‌سازی خط کشتیرانی بوشهر- قطر شده‌است.

به گزارش ایرنا، سیاوش ارجمندزاده روز یکشنبه به رسانه ‏ها اعلام کرد: کشتی "گراند فری" برای سرویس دهی و جا به جایی بار و مسافر در مسیر بوشهر-قطر پیش بینی شده‌است و راه‏‌اندازی آن می‏‌تواند کمک شایانی به رونق گردشگری و صادرات استان بوشهر به قطر باشد.

وی بیان کرد: با توجه به نام‌‎گذاری سال جاری به نام "تولید، پشتیبانی‏‌ها و مانع ‏زدایی" بخشی از فعالیت این کشتی حمل کالاهای تولید داخلی و صادرات است که راه‌اندازی آن در مسیر بوشهر- قطر قادر به نقش آفرینی قابل توجهی در این بخش است.

ارجمند زاده با اشاره به اینکه کشتی یاد شده از اوایل سال گذشته آماده خدمات رسانی بوده‌است، اظهار داشت: در چند سال گذشته رشد صادراتی استان بوشهر به قطر قابل توجه است که با فعال سازی خط کشتیرانی مسافربری - باربری این رونق صادراتی دوچندان و گردشگری استان بوشهر متحول خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: رشد و توسعه صنعت گردشگری دریایی یکی از اولویت‌های این اداره کل است که در این زمینه اقدامات قابل توجهی صورت پذیرفته است.

وی افزود: یکی از اقدامات برجسته در راستای توسعه گردشگری و مسافری در استان بوشهر، بازسازی پایانه مسافری بندر بوشهر است که با طراحی‌ها و اقدام‎‌هایی که در حال انجام است هم از لحاظ ترمینال و هم اسکله بزودی تبدیل به یک پایانه مدرن و بزرگ با قابلیت پذیرش کشتی‎‌های بزرگ و کروس خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد: همکاری با بخش خصوصی برای ورود یک فروند کشتی مسافری و باری (رورو پسنجر) با قابلیت جابه جایی یکهزار و ۵۰۰ مسافر و ۸۰ کانتینر برای راه‌اندازی ط کشتیرانی بوشهر _ قطر از دیگر اقدام‏‌های صورت گرفته در این زمینه است.

ارجمند زاده بیان کرد: در این زمینه تمامی موارد و اقدامات لازم برای فعال سازی خط کشتیرانی صورت گرفته اما با این حال تامین نشدن سوخت یارانه‌‏دار مانع تحقق این مهم است که با توجه به تصویب منطقه آزاد بوشهر و در پیش بودن جام جهانی فوتبال در کشور قطر امیدواریم این مهم با نگاه ویژه‏‌ای دنبال شود.

وی درباره توسعه گردشگری دریایی در دیگر بنادر استان بوشهر اظهار داشت: اسکله‌های مسافری در بنادر کنگان، دیلم و گناوه نیز در دست احداث است که تا سه ماه آینده آماده بهره‌برداری می‎‌شوند.

ارجمندزاده یادآور شد: مطالعات احداث اسکله شناور گردشگری برای بندر دیر نیز در حال اتمام است.

ارجمندزاده اظهار داشت: استان بوشهر با توجه به بیشترین طول مرز دریایی و همجواری با دریایی نیلگون خلیج فارس از مزیت‌ها و فرصت‌های قابل توجهی در زمینه رونق صنعت گردشگری دریایی برخوردار است که امیدواریم در آینده نزدیک از ظرفیت‌های ایجاد شده نهایت بهره‌برداری صورت گیرد.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

خبر کوتاه از استان بوشهر